Оля Полякова та Настя Каменських пристрасно поцілувалися прямо в ефірі шоу: поки чоловіки не бачать
Оля Полякова та Настя Каменських пристрасно поцілувалися прямо в ефірі шоу: поки чоловіки не бачать

Оля Полякова та Настя Каменських пристрасно поцілувалися прямо в ефірі шоу: поки чоловіки не бачать

Ефектні українські співачки вирішили поепатувати на шоу «Маска», що транслює телеканал «Україна». Вони поцілувалися на камеру під час 6-го випуску розважального шоу.

Детективами шоу «Маска», які мають вгадати відомих українських медійних діячів за масками різних створінь, стали Оля Полякова, Андрій Данилко, DZIDZIO (Михайло Хома), Анастасія Каменських та Олег Винник.

Завжди стриманий та сором’язливий Андрій Данилко неодноразово робив колегам-жінкам зауваження, що вони поводяться занадто епатажно та розкуто.

Минулої суботи, 27 лютого, Данилка підтримали й інші детективи.

Подробиці витівки

Спочатку під час виступу Носорога детективи почали танцювати в парах під пісню «Вище неба». Настя Каменських танцювала з Олегом Винником, а Оля Полякова з DZIDZIO.

«Як добре, що ми всі розбрелися по парам» - відмитила Полякова.

Один з учасників шоу під маскою Носорога проявляв чималий інтерес до Полякової, навіть відверто фліртував з заміжньою співачкою.

Ведучий натякнув, що окремі рядки тексту пісні виконавець присвятив саме Поляковій.

«Точно саме мені, чи може Насті?» - поцікавилась співачка, намагаючись перевести увагу на Анастасію Каменських.  Та в свою чергу  жартома сказала, що Полякова ревнує, бо вона не єдина жінка серед суддів.

До розмови долучився Михайло Хома. Він зазначив, що режисери недарма посадили його поміж двох вогненебезпечних жінок, бо інакше вони «ще й покусали  б тут одна одну».

Але далі справа повернула зовсім в неочікуване русло. Замість того, щоб сваритися, як того хотіли чоловіки, жінки –тренери мило сіли поруч прямо на суддівський стіл та ніжно поцілувалися, не звертаючи уваги на зніякові обличчя інших суддів.

Особливо неочікувано відреагував ведучий шоу Володимир Остапчук. В онімінні він аж відкрив рота.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Інші витівки зірок

Для Анастасії Каменських така витівка була вже не першою. Виявилося, що співачка ще й як любить епатувати. У фіналі M1 Music Awards 2016 NK виконала пісню з надею Дорофєєвою «Абнімос/Досвідос», під час якої співачки пристрасно поцілувалися на сцені.

Свій вчинок Анастасія прокоментувала в Інстаграм пізніше. Вона висловила побоювання, щоб Надя не покинула свого чоловіка Володимира Дантеса, оскільки всі завжди говорили, що Настя дуже добре вміє цілуватися.

Оля Полякова цілувалася з капітаном молдавської команди КВК «Стояновка» Іваном Люлєновим прямо на сцені шоу «Ліга сміху» на очах у всіх глядачів. Тоді команді поставили найвищий бал.

Цілувалася Полякова і з Лесею Нікітюк під час святкування 32-го дня народження Лесі. Нікітюк кусала торт, замастившись кремом, а Полякова не стрималася та смачно поцілувала телеведучу, з’ївши з її обличчя крем.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Ольга Полякова черговий раз втрапила в скандал, спародіювавши Аліну Гросу.

Співачка Тіна Кароль вразила публіку виглядом в самих лише панчохах та боді. Читайте всі новини світу шоу-бізнесу на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом