Головний санітарний лікар України вакцинувався від коронавірусу
Головний санітарний лікар України вакцинувався від коронавірусу

Головний санітарний лікар України вакцинувався від коронавірусу

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко вакцинувався від коронавірусу. Заступник голови МОЗ отримав щеплення вакциною Covishield (Oxford/AstraZenecа) індійського виробництва.

Процес вакцинації відбувався також у прямому ефірі.

Вакцинація відбувалася це 2 березня в одній з лікарень Кагарлика Київської області. Зазначимо, що під час вакцинації Віктора Ляшка було чітко, що йому ввели ін'єкцією саме Covishield. Зі слів головного санлікаря країни, "щоб не було лукавства".

"Це вакцина Covishield, яка вироблена за ліцензією AstraZenecа на площадка індійського інституту. Я говорив, що буду вакцинуватися тією ж вакциною, якою вакцинуються наші медичні працівники. Ми власним прикладом показуємо, що не привезли щось інше, і не будемо завозити для себе щось інше. Показую публічно, чому потрібно вакцинуватися, що вакцина безпечна та ефективна", – заявив Віктор Ляшко.

Після процедури Ляшко сказав, що почувається нормально. Крім того, він нагадав, що вже вакцинувався індійським препаратом, але це була вакцина проти дифтерії і правцю.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вакцинувався від коронавірусу. Зробив він це як Верховний головнокомандувач вакцинувався разом з військовими ООС.

Також вакцинувався від коронавірусу 1 березня міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Зробив він це у прямому ефірі у столичній Олександрівській лікарні. Так, очільник МОЗ став першим чиновником, який отримав щеплення.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
loader
loader