Давида Арахамію засікли на Мальдівах: живе в найдорожчому готелі
Давида Арахамію засікли на Мальдівах: живе в найдорожчому готелі

Давида Арахамію засікли на Мальдівах: живе в найдорожчому готелі

Голову депутатської фракції «Слуга народу» Давида Арахамію помітили на відпочинку на Мальдівах. Про це повідомив політолог Андрій Смолій.

За інформацією політолога Андрія Смолія, глава фракції "Слуга народу" зараз відпочиває на Мальдівських островах. Про це Смолій розповів на своїй сторінці у Facebook.

Поки країна поступово знов занурюється в «червоні зони», а скандалів стає все більше - глава фракції «Слуга народу»...

Опубликовано Андрій Смолій Суббота, 6 марта 2021 г.

Арахамія, начебто, зупинився там в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо.

Як зазначив Андрій Смолій «доки країна поступово знов занурюється в «червоні зони», а скандалів стає все більше» Арахамія «відривається» на дорогих курортах.

«А народу далі будуть вішати на вуха форуми, ролики, бутафорні «реформи» та невидимі результати діяльності «зеленої команди» - гнівно написав Смолій.

Він також іронічно назвав відпочинок Давида Арахамії на пляжі на Мальдівах «офіційним візитом» та частиною адекватної міжнародної політики від «доблесних слуг Зеленського».

В "Слузі народу" відпочинок Арахамії поки не коментували.

Як відпочивали депутати цього року

Цієї зими стало відомо, що депутатам від партії «Слуга народу» радили не відвідувати дорогі курорти, оскільки це неетично та недоцільно в досить складній ситуації, що склалася в країні.

Крім того, значна частина курортних напрямків через пандемію була недоступна для відвідування.

Журналістка Світлана Крюкова наголосила, що важливо розуміти, що коли людина приходить у велику політику та здобуває певний статус, який формально оплачується державою, вона повинна дотримуватися певних ритуалів поведінки, оскільки стала публічною людиною.

За політиками постійно спостерігають, їх обговорюють, для декого вони навіть є взірцем для наслідування. Тому, по перше, не треба демонструвати достаток тим, у кого не вистачає коштів на життя, стверджує Крюкова. А по друге, все таки зараз треба бути трохи скромнішими у тій ситуації, що склалася в державі, додала журналістка.

Минулого року після відпочинку в Україні, Володимир Зеленський раптово опинився в Омані, після чого довго виправдувався і пояснював, хто профінансував такий відпочинок. Тож цього року Президент обмежився відпочинком у «Буковелі».

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Куди їздили впливові люди

Мер Києва Віталій Кличко цієї зими відпочивав тиждень. Зазвичай о цій порі року він відвідує сонячну Каліфорнію, де жив та тренувався у розпал своєї спортивної кар’єри.

Депутат Київради, а раніше головний митник країни Максим Нефьодов відпочивав цього року в Мексиці. Відпочинок в цій країні коштує недешево – тур на 9 ночей у 5-зірковому готелі в Канкуні коштує близько 80 тисяч  грн. У розпал новорічного сезону вартість була більше 100 тисяч.

Депутат Київради Дмитро Білоцерковець відпочивав у містечку Сіде на узбережжі Середземного моря в Туреччині. Незважаючи на міжсезоння ціни в готелях Сіде також немалі – тиждень відпочинку для родини вартував не менше 100 тисяч грн.

Петро Порошенко з дружиною відпочивали на Галапагосах. Відомо, що подружжя орендувало окрему яхту. Вартість оренди на місяць близько 350 тисяч доларів.

Давид Арахамія збирався до Занзібару під час зимових свят, а Олександр Корнієнко – до Єгипту.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що депутатам заборонили відпочивати на дорогих курортах.

Володимир Зеленський з родиною відпочивав у "Буковелі". Читайте більше новин про політику та політиків на MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом