Полякова звинуватила Меладзе в домаганнях, Лорак теж через це пройшла
Полякова звинуватила Меладзе в домаганнях, Лорак теж через це пройшла

Полякова звинуватила Меладзе в домаганнях, Лорак теж через це пройшла

Співачку Ольгу Полякову, як і Ані Лорак, домагався продюсер Костянтин Меладзе.

Про це Полякова розповіла в соцмережах з метою підтримки Лорак.

Детальніше про заяву Ольги Полякової

За словами 37-річної артистки, Меладзе пропонував їй успіх в музкар'єрі за інтим, як передає її слова в Instagram "Зірковий шлях".

Переглянути цю публікацію в Instagram

Публікація від 💫 Зірковий шлях 💫 (@zirkovyi_shlyah)"Ані натрапила на хейт, на осуд від зірок і колег, які сказали, що це брехня. Я хочу заявити, що я вірю Ані Лорак, думаю, що вона говорить правду, тому що я сама отримувала таку пропозицію від цієї ж людини», — звернулася до глядачів Полякова. Вона зазначила, що тема сексуальних домагань у нашому суспільстві незаслужено табуйована. Також Ольга порадила Лорак не виправдовуватися за сказане. "Ти нічого нікому не винна. Ти просто маєш право сказати правду, а правда ця повинна звучати, тому що, замовчуючи, ми заохочуємо таку поведінку чоловіків. Ми будемо знову і знову отримувати непристойні пропозиції за просування в кар'єрі", - додала автор публікації.

У своєму викривальному відеоролику в соцмережі Instagram співачка висловила розуміння і підтримку своїй колезі Ані Лорак, яка раніше зізналася в непристойних пропозиціях їй з боку Костянтина Меладзе.

Так, Полякова заявила, що вірить в те, що Лорак розповіла правду, оскільки, мовляв, їй також надходили подібного роду пропозиції від цього продюсера.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram і Viber!

У зв'язку з цим Ольга закликала Ані не намагатися виправдатися за свої слова, адже вона має право говорити про те, що трапилося.

За словами співачки, на її жаль, сексуальні домагання в суспільстві вважаються табуйованою темою.

Зізнання Ані Лорак

На програмі "Судьба человека", яка вийшла в ефір 23-го квітня, Ані Лорак розповіла, що Костянтин Меладзе запропонував їй те, на що вона не погодилася. Співачка не уточнила, що саме їй запропонував продюсер, але зазначила, що пропозиція носила особистий характер.

Раніше ми повідомляли про ще одну гучну заяву Ольги Полякової. 

Ольга Полякова поділилася секретом приготування пасок. Більше новин про життя відомих людей читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter!

Слідкуйте за стрічкою новин в Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом