Зваблива Тіна Кароль представила своє нове творіння, але всі дивилися на інше: "Як сконцентруватися"
Зваблива Тіна Кароль представила своє нове творіння, але всі дивилися на інше: "Як сконцентруватися"

Зваблива Тіна Кароль представила своє нове творіння, але всі дивилися на інше: "Як сконцентруватися"

Діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль представила свою колаборацію зі спеціалістами «Укрзолота», яка вилилася у створеня ювелірної прикраси, а саме срібного кольє з підвіскою. Тіна Кароль назвала прикоасу «Трініті». 

Кольє з підвіскою «Трінініті» українська співачка Тіна Кароль представила у мережі. На своїй особистій сторінці в Інстаграм поп-діва опублікувала кілька нових світлин. У продаж, як повідомила співачка, вийшла її прикраса, створена у колаборації з ювелірами «Укрзолота». 

Digital-троянда на підвісці, як пише Тіна, прикрашена гравіюванням у вигляді мікросхем. Така-от вийшла революційна й сучасна прикраса. Матеріал прикраси — срібло 925 проби. До підвіски йде ланцюжок, довжина якого регулюється: можна вибрати потрібну довжину — від 40 до 50 сантиметрів. Прикрасу, говорить Тіна, вже можна замовити на сайті «Укрзолота» або скориставшись відповідним мобільним додатком.

Нові світлини Тіни Кароль

Своє ювелірне творіння Тіна Кароль продемонструвала шанувальникам на собі. Вона опублікувала три нові фото, де на шиє в неї «Трініті». Однак співачка обрала для себе такий звабливий образ, що прикрасу спершу, мабуть, мало хто помітив. 

На Тіні облягаюча чорна сукня з трендовими вирізами з боків. Образ Тіна доповнила, окрім прикраси на шиї, стильними босоніжками. Традиційно у Тіни прекрасна зачіска — голівудські локони на один бік. Замість червоної помади, яка вже стала символом Тіни Кароль, у співачки на фото нейтральний блиск для губ. Акцент у макіяжі артистка більше зробила на очі, підвівши їх. 

Шанувальники в захваті від нових фото Тіни. Багато хто вказав на те, що на кольє навіть не дивився, оскільки Тіна така приваблива в цій сукні.

«Даааа , прям все на колье и смотрим 😲😲😲😏», «На колье как раз таки и смотрим😄 Красивенько», «а ой даже колье не заметила 😂», «Опять перед зно...как сконцентрироваться😩», «какое красивое кольеее😏🙈❤», «Сильно красивая 😍😍😍», «Колье просто потерялось на этих фотографиях🔥 хоть убейте, не вижу 🙉», «Наша всепоглощающая нежность», — пишуть шанувальники в мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії й пунктуації авторів).

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Тіна Кароль просто з ліжка розповіла про один з найкращих видів кохання.

Також портал MY.UA писав, що Тіна Кароль вперше візьме участь у фестивалі Atlas Weekend-2021.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом