Стартував "МайстерШеф. CELEBRITY", українці не в захваті: "Більше схоже на цирк"
Стартував "МайстерШеф. CELEBRITY", українці не в захваті: "Більше схоже на цирк"

Стартував "МайстерШеф. CELEBRITY", українці не в захваті: "Більше схоже на цирк"

У суботу, 12 червня, в Україні стартував проєкт «МайстерШеф. CELEBRITY». Прем’єра кулінарного шоу відбулася на телеканалі СТБ. 

Про прем’єру повідомили на телеканалі СТБ, а також на офіційній сторінці шоу в соцмережі Інстаграм

Традиційно у шоу учасників ділять на команди за кольорами: команду синіх та команду червоних. У першому випуску команди розділили так: червоні — Аліна Гросу, Оля Полякова та TAYANNA; сині — Оля Цибульська, Даша Астаф’єва та Надія Мейхер.

У першому випуску зірки показували, наскільки вони вправні у приготуванні традиційної страви італійської кухні — ризото з грибами. Краще приготувати страву вийшло у команди синіх. За приготування ризото вони отримали бал. 

Пост із Інстаграму програми «МайстерШеф. CELEBRITY»

Кулінарний крокодил

Крім того, зірки брали участь у конкурсі «Кулінарний крокодил». Учасники мали показувати своїм командам страву жестами, не називаючи її. Коли команда вгадувала страву, то мала приготувати її. Сині готували рамен, а червоні — яловичину з часниковим соусом та броколі. Цього разу перемогли червоні, отримавши 2 бали.

Третій конкурс на «МайстерШеф. CELEBRITY»

Учасники команд готували традиційну українську стрву — борщ. У цьому змаганні знову перемогли червоні. 

Думки українців щодо шоу розділилися. Хтось вважає, що участь зірок — це плюс для шоу, а хтось переконаний у протилежному.

«МастерШеф превращается в непонятно что. Уже этих звезд не знают где засветить😢», «Не смотрю 🤡,жду сезоны людей которые любят и живут кулинарией ❤️(аматоров и профессионалов )», «Клоунада», «Пока желание смотреть этот Мастершеф пропало больше похоже на цырк.🤔», — пишуть в мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Коментарі українців
Коментарі українців

Другий випуск «МайстерШеф. CELEBRITY»

У другому випуску кулінарного шоу такі учасники: Алік Мкртчян, Костянтин Лайпаков і Владислав Цимбалюк проти Катерини Пєскової, Катерини Яблонської та Єфима Кравченка.

Пост із Інстаграму програми «МайстерШеф. CELEBRITY»

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Катя Осадча та Юрій Горбунов приймають поздоровлення з новим членом сім'ї.

Також портал MY.UA писав, що Леся Нікітюк і Макс Барських можуть створити разом хіт.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом