5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на 2 липня: небезпека, нові випробування і виклики долі
Гороскоп на 2 липня: небезпека, нові випробування і виклики долі

Гороскоп на 2 липня: небезпека, нові випробування і виклики долі

Астрологи радять усім без винятку знакам придивитися до підказок навколишнього простору.

Про це пише сайт "ТСН".

Овен

Овнам не слід бути занадто довірливими. Розповідаючи свої секрети незнайомцям, ви ризикуєте потрапити в непередбачену ситуацію. Будьте пильні: недоброзичливці можуть використовувати отриману інформацію проти вас.

Телець

Тельцям рекомендують зайнятися добрими справами. Придивіться до оточуючих, можливо, хтось із них відчайдушно потребує вашої допомоги. Можна зайнятися волонтерством або хоча б приділити час близьким.

Близнюки

Близнюкам радять зосередитися на своїх проблемах. Не намагайтеся допомогти всім підряд-ваше життя вимагає вашої уваги і безпосередньої участі. Не нехтуйте собою.

Час наодинці з собою, ілюстративне фото

Рак

У Раків сприятливий день для саморозвитку. Не бійтеся отримувати нові знання, вони обов'язково знадобляться в майбутньому. Крім того, астрологи рекомендують Ракам не боятися ділитися досвідом з іншими: обмін навичками посприяє вашому особистісному зростанню.

Лев

Левам рекомендують сповільнитися і зосередитися на собі: поспостерігайте за оточуючими і зробіть відповідні висновки. Можливо, ваше близьке оточення носить маску.

Діва

Дівам радять розставити всі крапки над "і" у стосунках з близькими людьми. Будьте уважні - можливо, хтось намагається вас обдурити.

Терези

Терезам слід притримати язик за зубами. Зайва балакучість сьогодні може обернутися для вас низкою негативних наслідків. Не діліться потаємним з малознайомими людьми, ваші таємниці - ваша сила.

Скорпіон

Скорпіонам відкриється доступ до важливої інформації, використання якої може значно поліпшити ваше становище в суспільстві. Будьте на чеку.

Стрілець

Сьогодні вас чекає випробування на витривалість: не поспішайте ділитися чужими секретами, навіть якщо вони здаються вам незначними. Зайва відвертість може обійтися втратою хорошого ставлення близьких друзів до вас.

Відпочинок, ілюстративне фото

Козоріг

Козерогам рекомендують зробити паузу. Якісний відпочинок допоможе вам накопичити сили для фінального ривка. Не намагайтеся братися за масштабні справи, приділіть час деталям.

Водолій

Водоліям сьогодні не радять підкорювати професійні вершини. Приділіть час відновленню своїх ресурсів, незабаром вам знадобиться багато енергії для виконання поставлених завдань.

Риб

Якщо ви хочете домогтися правди, сьогодні як ніколи сприятливий день для відвертої розмови. Ваш співрозмовник може спробувати вас обдурити, проте ви все одно це відчуєте.

Раніше портал MY.UA повідомляли гороскоп сумісності президентів з Україною: Зеленський, Янукович, Ющенко, Кучма, Кравчук.

Також ми писали гороскоп на липень: знаменитий американський астролог передбачив, які знаки зодіаку розбагатіють.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом