19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ігор Ласточкін з "Квартал 95" проміняв рідного сина на сідниці незнайомої жінки
Ігор Ласточкін з "Квартал 95" проміняв рідного сина на сідниці незнайомої жінки

Ігор Ласточкін з "Квартал 95" проміняв рідного сина на сідниці незнайомої жінки

Український гуморист і комік Ігор Ласточкін з сім'єю відпочиває на просторах Хорватії, в мальовничому місті Спліт – барвистому курортному куточку для любителів моря і сонця.

Фотографії з канікул гуморист публікує на сторінці в Instagram.

Комік від'їв немаленький живіт і боки

Мабуть, відпочинок і подорожі погано позначаються на фізичній формі українського гумориста. З пляжу Спліта Ласточкін опублікував фотографію, на якій у всі боки випирає круглий живіт. А сам Ігор підписав кадр такими словами: "Це літо я гавити не маю наміру! Через 2 тижні на цьому ж місці стоятиме підтягнутий чоловічок".

Вже через 1 день в Instagram з'явилося нове фото, де Ласточкін сидить і позує на каменях. Живота і слід прохолов. На це відразу звернули увагу підписники і стали масово коментувати зображення: "Так, а пузо де поділося?", "Оригінально", " Ігор, куди пузо скинув? Невже народив раніше терміну? Але ж ще 2 тижні ходити".

Зараз Ласточкін активно веде свій профіль в соціальній мережі, тому часто радує підписників веселими фотографіями.

"Сніговий барс" вліз у кадр

Ще одна цікава фотографія від Ігоря Ласточкіна: цього разу він намагався сфотографувати, як у водичці плескається син, але разом з дитиною в об'єктив камери потрапили сідниці невідомої жінки, які повністю закрили сина. Гуморист на те і гуморист, щоб жартувати: Ласточкін порівняв принт купальника зі сніговим барсом.

"Коли хотів сфотографувати сина і раптом пробіг сніговий барс!!!", - уточнив гуморист. У коментарях підтримали жарт і теж почали захоплюватися красивим забарвленням "барса" у вигляді жіночого купальника. Ось так можна поїхати на море, але знаходити курйозні та гуморні ситуації в звичайних речах.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що співачка Яна Jerry Heil вийшла заміж за жінку.

Також ми писали, що безсоромна Катерина Осадча оголилася для фото перед самими пологами.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом