"Холостячка" Злата Огнєвіч здивувала публіку шикарною розтяжкою
"Холостячка" Злата Огнєвіч здивувала публіку шикарною розтяжкою

"Холостячка" Злата Огнєвіч здивувала публіку шикарною розтяжкою

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, опублікувала в сторіз фотографії зі своїх занять у спортзалі, де продемонструвала шикарну розтяжку на гамаку для йоги.

Подробиці пише видання Today.

Артистка стежить за зовнішнім виглядом

На заняття з йоги артистка ходить давно. Користується послугами одного зі столичних спортивних залів, де займається вправами, спеціально підібраними для танцюристів, під назвою "gyrotonic". Але така система вправ підходить всім артистам, які мають дуже густий графік і постійно знаходяться в русі. Плюс, співакам теж треба пластично запалювати на сцені.

Злата Огнєвіч здивувала фанатів ідеальною розтяжкою

Gyrotonic розробили ще 80-х роках. Ця система призначена для зміцнення м'язів, суглобів, створення прямої постави і поліпшеної координації. Всього цього домагаються за допомогою м'яких тренувань і спеціальних тренажерів. Злата Огнєвіч на фото довела, що gyrotonic дійсно працює, особливо якщо прикладати зусилля для збереження фізичної форми і здоров'я.

Співачка стала секс-символом шоу "Холостячка"

Завдяки своєму красивому зовнішньому вигляду Злата підкорює багато сердець. Не тільки своїми піснями радує шанувальників, але і прекрасною фігурою, точеними рисами обличчя, стрункими довгими ногами і чудовою жіночністю. Не дивно, що, прийшовши на програму "Холостячка", дівчина викликала фурор.

Співачка Злата Огнєвіч на програмі "Холостячка"

У перший день на знайомство з артисткою прийшло 25 хлопців в надії завоювати її прихильність. Але Злата знає собі ціну і не планує давати шанси всім, якщо вони не змогли запам'ятатися і здивувати. А нещодавно співачка зізналася, що змогла знайти справжню любов на проекті і сподівається, що обранець стане її партнером по життю.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Злата Огнєвіч проговорилася про переможця "Холостячки" та їхні стосунки після проекту.

Також ми писали, що Наташа Корольова зізналася, що у неї є позашлюбна дочка: скільки співачка заробила на її народженні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом