Тимошенко відверто зізналася, які у неї стосунки з чоловіком
Тимошенко відверто зізналася, які у неї стосунки з чоловіком

Тимошенко відверто зізналася, які у неї стосунки з чоловіком

Юлія Тимошенко, народний депутат і колишній прем'єр-міністр України, не часто відкриває завісу таємниці перед своїм особистим життям. Але в ефірі телеканалу розповіла трохи про сім'ю і чоловіка.

Інтерв'ю доступне на YouTube-каналі "Україна 24".

Не вистачає часу на сім'ю

Тимошенко багато часу і сил віддає державі і роботі. Жінці вже 60 років, але вона все ще активно веде громадське життя і займається політичною діяльністю. Через постійні труднощі і негаразди, розповіла Юлія, сімейне життя йде на другий план.

Юлія Тимошенко відверто зізналася, які має стосунки з чоловіком

Але, незважаючи на забитий графік, знаходити час для сім'ї у жінки виходить. Може, не так багато, як хотілося б, але досить, щоб родичі не відчували себе кинутими і непотрібними. Наприклад, всі свята Тимошенко проводить разом з близькими людьми.

Не обійшлося без дещиці політичного вектора, коли Юля почала пропагувати любов до України, яка проявляється і в її дітях: "Дочка народжувала своїх дітей в українських пологових будинках. Я хочу і для своєї сім'ї, і всіх українців домогтися того, щоб ми пишалися Україною. Щоб ми жили спокійно".

Подружнє життя публічної людини

Що стосується відносин з чоловіком, то Тимошенко зізналася, що у них в родині прекрасна ідилія, якій можна тільки позаздрити. З Олександром вона знайома мало не з дитинства, а через багато років спільного життя навіть не віритися, що можна зберегти відданість, повагу і щирі почуття один до одного.

Юлія Тимошенко з чоловіком Олександром і дочкою Євгенією

Також у Тимошенко є два лабрадори, з якими вона щоранку о 06:00 виходить на пробіжку. "Щоранку бігаємо від 8 до 10 кілометрів. Безумовно, це час, коли ми проводимо час разом", - закінчила екскурсію в особисте життя народний депутат.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Яніна Соколова знайшла тих, хто зрадив державу: "Зеленський це, або Єрмак, має з'ясувати слідство".

Також ми писали, що Ірина Федишин повідомила про втрату близької людини: "Дуже швидко і раптово".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом