6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Арсен Аваков показав загадкове фото з кандидатом у президенти Дмитром Разумковим
Арсен Аваков показав загадкове фото з кандидатом у президенти Дмитром Разумковим

Арсен Аваков показав загадкове фото з кандидатом у президенти Дмитром Разумковим

Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, незважаючи на звільнення з посади, продовжує привертати до себе увагу неоднозначними публікаціями у своїх соцмережах. Днями політик поділився фотографією, на якій поруч з ним позує ексспікер Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Відповідний знімок Аваков опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Ніякого держперевороту

Фотографію зробили в студії ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". На фото Арсен Аваков і Дмитро Разумков стоять поруч і потискають один одному руки. Під знімком колишній глава МВС залишив короткий підпис:

"Без мечів, партій, вина і держперевороту", - йдеться в публікації політика.

Очевидно, що Арсен Аваков натякає на недавню заяву президента Володимира Зеленського про те, що в Україні кілька наших громадян і російський офіцер готували державний переворот, в якому, нібито, важливу роль грав український олігарх Ринат Ахметов. Варто зазначити, що ніяких доказів причетності бізнесмена до організації перевороту немає.

У свою чергу Ринат Ахметов назвав слова Зеленського про втягування його в державний переворот брехнею. Бізнесмен додав, що його позиція по відношенню України однозначна:

"Незалежна демократична і цілісна Україна з Кримом і моїм рідним Донбасом", – говорить Ринат Ахметов.

Ринат Ахметов. Фото: liga.net

Аваков з "лицарями"

Нагадаємо, що днями ексглава МВС у своїх соцмережах опублікував фотографію з литовського Тракайського острівного замку. На знімку він позував зі своїми друзями із середньовічною зброєю в руках. Поруч з колишнім міністром стояли Володимир Гройсман, Євген Комаровський, Дмитро Гордон, Савік Шустер і Павло Єлізаров, продюсер шоу "Свобода слова".

У "лицарському" знімку на сторінці Авакова користувачі розгледіли прихований підтекст, адже деякі з тих, хто позував на ньому, негативно відгукувалися про президентство Володимира Зеленського.  

Нагадаємо, що означає "лицарське" фото Авакова з Гордоном, Шустером, Комаровським і Гройсманом.

Читайте також, що Володимир Зеленський повідомив про підготовку держперевороту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом