Чому доньці Медведчука і хрещениці Путіна анулювали візу до Швейцарії?
Чому доньці Медведчука і хрещениці Путіна анулювали візу до Швейцарії?

Чому доньці Медведчука і хрещениці Путіна анулювали візу до Швейцарії?

Даша Медведчук, дочка скандально відомого українського політика, лідера партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, не змогла полетіти на навчання в Женевський університет через відмову у візі.

Про це розповів її батько, а відео інтерв'ю опублікував у соціальній мережі Facebook журналіст Денис Казанський.

Благополуччя дитини в Європі

Історія в тому, що Віктор Медведчук завжди виступав проти зовнішнього управління США і Європи. Він просторікував про те, що "ворожий Захід хоче нас поневолити, і євроінтеграція Україні не потрібна". У той же час політик не бачить благополучного майбутнього для своєї дочки ні в Україні, ні в Росії, відправляючи її здобувати вищу освіту в Швейцарії.

Даша Медведчук з матір'ю Оксаною Марченко. Дівчину не пустили до Швейцарії через санкції батька

Це не стикування інтересів викликає тільки сміх, що помітив журналіст Денис Казанський. Але ще більш кумедним, на його думку, є той факт, що Європа, яку так люто таврував Медведчук, своєрідно помстилася політику, хоч і побічно, через дочку Дашу.

Анульована віза і скасування навчання

Нагадаємо, що Віктору Медведчуку закидають державну зраду і сприяння діяльності терористичним організаціям. Це звинувачення спричинило за собою низку санкцій чиновнику. Через заборони Євросоюз не дозволив рідній дочці, яка одночасно є хрещеницею президента РФ Володимира Путіна і дружини третього президента Дмитра Медведєва, полетіти до Швейцарії.

"Так, дочка закінчила школу в Києві і вступила, здала іспит, в Женевський університет. Звернулася, отримала навчальну візу. Все було нормально і на початку вересня збиралася їхати на заняття. Буквально за два дні до цього їй оголосили про те, що її Віза анульована", - повідомив розгніваний батько. Таким чином, майбутнє дочки під великим питанням, а політик знову залишився незадоволений "відзначившимся" Заходом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Дмитра Гордона можуть кинути у в'язницю після його критики Володимира Зеленського?

Також ми писали, що привітання Путіна з Новим роком стало мемом: як зганьбився президент РФ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом