19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відомі українці прокоментували скандальні заяви Сніжани Єгорової
Відомі українці прокоментували скандальні заяви Сніжани Єгорової

Відомі українці прокоментували скандальні заяви Сніжани Єгорової

Українські знаменитості не приховували свого розчарування Сніжаною Єгоровою
фото: Сніжана Егорова/Facebook

Деякі люди почали видаляти із соцмереж спільних з акторкою друзів

Скандальна заява телеведучої Сніжани Єгорової, яка відверто підтримала Путіна наробила чимало галасу не лише у мережі, а й шокувала своїми заявами публічних людей, які не втрималися від коментарів.

Першою озвалася українська дизайнерка Ольга Навроцька. Під постом Єгорової вона написала: «Сніжо, ти їб*нулась?». Пізніше у соцмережі Ольга пояснила свої висловлювання. «Я вчора нормально так поматюкалася в соцмережах. Під гарячу руку трапилася Єгорова… Зрозуміло, це мало що поміняє, зате від душі. Зараз взагалі час такий, що без матюка нікуди. Толерантність і таке інше в мене вичерпалися. Я не робитиму вигляду, що я вище цього і надсилати всім мудакам «промінчики добра». Мої промінчики добра я спрямовуватиму лише своїм адекватним друзям і патріотам моєї країни. Вас я люблю, і з вами мені не страшно», – написала Навроцька. Єгорова поспішила їй відповісти, перейшовши на особисті образи.

Також заявою Єгорової була шокована й українська акторка, заслужена артистка України Ірма Вітовська. Вона зізналася, що вони зі Сніжаною були близькими подругами, допоки у тої не з'явилися українофобні настрої. «У мене немає жодних емоцій, окрім жалості. Шкода, що Сніжана Грищенко, українка з Таврії, ось так абсолютно заперечує вибір України, її жертви і не лише ті, що зараз, а всі історичні жертви», – сказала Вітовська, пише «Сегодня».

Акторка додала, що 10 років тому Єгорова навпаки була щирою патріоткою, разом з ексчоловіком Антіном Мухарським записувала українські пісні. «Не знаю, чого її понесло і на якому етапі стався поворот, це, мабуть, щось психологічне чи вона, можливо, не може говорити інакше через свої зобов'язання перед кимось, чи хтось вплинув на неї», – висловила припущення Ірма.

«У цьому випадку – на мою думку – ми маємо справу з симпатією агресору (і ненавистю до українців, бо перше без другого не буває). Або з відсутністю мозку. Мені здається, що Сніжана є жертвою стокгольмського синдрому: її вабить маніяк-вбивця-ґвалтівник Путін. СБУ та психіатру є про що з нею поговорити», – сказав Кондратюк.

Ексдепутат Борислав Береза порадив Єгоровій звернутися до лікаря.

«Декілька людей запитали мене, чи бачив я те, що написав Сніжан Єгоров? Я зайшов на її обліковий запис. Подивіться. Помітив, що у мене з нею 177 спільних друзів, але ніхто з них не вподобав її пост. Це все, що треба знати про ставлення українців до маргіналів та психічних хвороб. Треба її жаліти, а не лаятися, тим більше, що це не дасть ніякого результату. Може це передоз, а може так діє параноя? Тому я відправляю Сніжані шолом промені добра і побажання знайти хорошого лікаря, якщо він ще може допомогти. А приз за найкращий коментар – Olga Navrotska . Дуже точний діагноз, який набрав більше лайків, ніж пост», – написав Береза у Facebook.

Сергій Марченко порадив видалити спільних друзів з Єгоровою. «Заходиш на сторінку Snezhana Egorova. Знаходиш 69 спільних друзів. Видаляєш. І розчищаєш місце для пристойних, вартісних, непустих людей.

Не люблю тусовщиків саме через це їхнє безмежне блдство. Їм все одно з ким їсти, пити, спати, аби тільки кормили і наливали», – написав Марченко у Facebook.

Акторка Римма Зюбіна вважає, що постами українофобів мають займатися відповідні структури.

«Через те, що ми обговорюватимемо пости у Facebook, як би ми негативно чи емоційно не висловлювалися – нічого не зміниться. Є спеціальні служби, які мають зберігати цілісність та безпеку України, розуміти, чим живуть їхні громадяни, адже вони за це матимуть заробітну плату – це Служба безпеки України. Я вважаю, що такі люди мають бути під наглядом цієї служби», –пояснила свою позицію Зюбіна.

Як відомо, у себе на сторінці в Facebook Єгорова публічно підтримала політику президента РФ Володимира Путіна і заявила, що українцям слід «очистити мозок від темної сторони свідомості». Також Єгорова образливо висловилася щодо української влади та закликала земляків подивитися відео з главою РФ на пропагандистському ресурсі.

Пізніше донька Сніжани Єгорової ведуча денного шоу «Твій день» на 1+1, акторка Анастасія Ровінська прокоментувала заяви своєї мами.

Источник материала
Поделиться сюжетом