"Які покидьки!": Андрій Данилко розгромив українських артистів, які виступають у РФ
"Які покидьки!": Андрій Данилко розгромив українських артистів, які виступають у РФ

"Які покидьки!": Андрій Данилко розгромив українських артистів, які виступають у РФ

Відомий український артист Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, в умовах війни Росії з Україною дав інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону і висловився про продажність українських артистів.

Повне інтерв'ю доступне на YouTube каналі "В гостях у Гордона.".

Про артистів, які продовжують виступи в Росії

Дмитро Гордон почав з того, що з 2014 року, коли трапилася окупація Криму і почалася російська агресія на Донбасі, було чимало українських артистів, серед них – Ані Лорак і Світлана Лобода зокрема – які продовжили виступати в РФ. "Боже, які покидьки!" - уточнив журналіст і запитав у Андрія Данилка, що той думає.

Андрій Данилко засудив Ані Лорак і Світлану Лободу, а також всіх українських артистів, які виступають в Росії

"Зараз та ситуація, коли не може бути вилянь", - коротко відповів артист. Він вважає, що в сьогоднішній ситуації не можна займати нейтральну сторону, ухилятися від відповідей на питання або відповідати небагатослівним "За мир!". Тим більше злочинно схвалювати війну в Україні і говорити, що Путін правий:

"Путін правий, що немає міст? Путін має рацію, що вбивають дітей? Ну як ти таке можеш молоти! "Спецоперація", бл...дь! Яка спецоперація? Але, знову ж таки, це іспит. Зараз ми всі бачимо, хто є хто".

Данилко в Києві і не збирається їхати

Трохи пізніше в інтерв'ю Данилко порівняв Володимира Путіна з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером. Це порівняння він назвав реалістичним не тільки в плані ведення війни і нападу на сусідню державу під вигаданим приводом, а й кінцем, який очікує всіх військових злочинців.

Адольф Гітлер закінчив життя, застрелившись у своєму бункері. Те ж саме Андрій Данилко пропонує зробити Володимиру Путіну. Також він розповів, що досі, незважаючи на постійні обстріли, знаходиться в Києві і не збирається залишати столицю України.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що зірка "Сутінків" під час престижної церемонії показала фак Путіну: її підтримали колеги.

Також ми писали, що "Я не здамся без бою": лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук пішов у тероборону.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом