Віра Брежнєва в Польщі стала волонтеркою в пункті гуманітарної допомоги Україні
Віра Брежнєва в Польщі стала волонтеркою в пункті гуманітарної допомоги Україні

Віра Брежнєва в Польщі стала волонтеркою в пункті гуманітарної допомоги Україні

Українська співачка Віра Брежнєва, яка давно живе і працює в Росії, зараз виїхала з країни в контексті різкої критики влади і війни в Україні, щоб допомагати біженцям.

Це підтверджують сторі на сторінці Брежнєвої в Instagram.

Вирушила волонтерити до Любліна

З початку війни в Україні ні Брежнєва, ні її чоловік Костянтин Меладзе, ні інші члени відомої сім'ї не висловили підтримку Володимиру Путіну і його агресії. Через жорсткі висловлювання вони зазнали гонінь і ворожості в Росії. Віра Брежнєва на цьому грунті покинула РФ і відправилася робити добрі справи в Польщу.

Instagram-сторінка Віри Брежнєвої заповнена інформацією про роботу Центру гуманітарної допомоги

На її сторінці в соціальній мережі зрозуміло, що Віра разом з молодшою дочкою Сарою зараз працюють в одному з центрів гуманітарної допомоги в Любліні, створеному для надання підтримки біженцям з України. У сторі співачка частенько публікує актуальну інформацію щодо потреб переселенцям, викладає прохання допомогти конкретним людям, шукає таких же волонтерів.

"Волонтерство - невдячна праця"

Віра Брежнєва, розповідаючи про свою діяльність, називає працю волонтера невдячною, оскільки все тримається лише на власному бажанні бути корисним іншим. Грошей за це не платять, та й похвали чекати не доводиться. Зате підкреслює, що, бачачи велику користь від своєї праці, хочеться прикладати ще більше зусиль. 

Віра Брежнєва в Любліні займається волонтерством і допомагає українським біженцям

 "Якщо робити, то просто від душі. Я так роблю просто тому, що не можу інакше", - підсумовує артистка, відзначаючи, що "ми зараз всі разом проходимо випробування на людяність".

До речі, чи перебуває разом з дружиною Костянтин Меладзе, невідомо. Раніше співачка говорила в сторі, ще коли перебувала в Росії, що чоловік був в Україні і ховався в бомбосховищі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Лобода не відмовлялася від українського паспорта: "у мене одне громадянство. Було їсти і буде".

Також ми писали, що "Пропаганда виїла їй розум": Ірина Федишин пройшлася по Ані Лорак, яка мовчить про війну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом