Головне за ніч, 1 січня: другий термін Зеленського, правда про мобілізацію, напад Лазарєва на Потапа та Настю
Головне за ніч, 1 січня: другий термін Зеленського, правда про мобілізацію, напад Лазарєва на Потапа та Настю

Головне за ніч, 1 січня: другий термін Зеленського, правда про мобілізацію, напад Лазарєва на Потапа та Настю

Другий термін Зеленського: Єрмак розповів, що має робити президент

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Володимир Зеленський може залишитися на другий термін при владі. Принаймні його команда виявила таке бажання, але все залежатиме від лідера. Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак у своєму новому інтерв'ю для ведучої телеканалу 1+1 Наталії Мосейчук. За його словами, він дуже хоче, щоб Володимир Зеленський вирушив на другий термін свого президентства після війни, адже вважає його найкращим лідером держави за 30 років Незалежності.

У родині Софії Ротару довгоочікуване свято Руслан Євдокименко кричить на весь світ: "Від душі"

Софія Ротару. Фото: StarHit
Софія Ротару. Фото: StarHit

У п'ятницю, 30 грудня син Софії Ротару відзначає з дружиною 29-у річницю шлюбу.У 2021 році пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації з особистими фото, або кадри з рідними. На цей раз на фото з'явився Руслан Євдокименко разом зі своєю дружиною Світланою. Їхньому шлюбу того дня виповнилося 28 років, нікелеве весілля, з чим вони і привітали одне одного.

Українцям розповіли, чому одні чоловіки підлягають мобілізації до 64 років, а інші – до 45

Мобілізація в Україні, фото pravda

Вже 11-й місяць в Україні триває повномасштабна війна, і водночас діє закон про воєнний стан та мобілізацію. Чоловіків якого віку можуть закликати на сьогоднішній день. За українським законодавством мобілізації підлягають чоловіки віком від 18 до 60 років. Вони не можуть виїжджати за межі країни, оскільки будь-якої миті можуть знадобитися батьківщині. Але, при цьому, траплялися й такі випадки, що можуть і не мобілізувати.

Крига скресла: на АЗС почали падати ціни на бензин, дизель та автогаз

АЗС. Фото: скрін youtube

У передостанній день грудня на українських АЗС оновилися ціни на пальне та порадували водіїв. Скільки коштує бензин, дизельне паливо та скраплений газ, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін". В останні тижні на українських АЗС здебільшого можна було спостерігати підвищення цін на пальне. Однією з причин подорожчання було підвищення попиту через активне використання генераторів. Втім, до кінця грудня імпорт палива збільшився і це позитивно вплинуло на ціни.

Сергій Лазарєв вирішив наїхати на Потапа та Настю Каменських: "Це днище. Так робити - себе не поважати"

Сергій Лазарєв, кадр із програми "Музикаліті" Максима Галкіна

Відомий російський виконавець Сергій Лазарєв розкритикував пісню Потапа та Насті 10-річної давності. Він жахнувся від вульгарних каламбурів колег - Олі Бузовій також дісталося. Справа в тому, що Сергій Лазарєв прийшов на шоу до Максима Галкіна, яке називається "Музикаліті". Він сидів з боку старшого покоління, а навпаки посадили представника "нової школи", репера Markul. Це був особливий випуск, і гостям включали найкращі новорічні пісні останнього тисячоліття. Ось прийшла черга Потапа та Насті з композицією під назвою "Новий рік".

Теги по теме
Владимир Зеленский Андрей Ермак
Источник материала
Поделиться сюжетом