Зі сльозами на очах: Олексій Суханов зізнався, чи привітав маму-росіянку з днем народження
Зі сльозами на очах: Олексій Суханов зізнався, чи привітав маму-росіянку з днем народження

Зі сльозами на очах: Олексій Суханов зізнався, чи привітав маму-росіянку з днем народження

З'ясувалось, що жінка відзначала свято 2 липня. Втім, ведучий не зміг перебороти себе та зателефонувати до неї. Суханов зауважив, що йому це "болить".

Олексій Суханов розповів про день народження мами

Чоловік зізнався, що досі має номер мами, попри те, що давно викреслив частину свого життя, яка пов'язана з Росією.

Я не знайшов у собі сили привітати маму з днем народження. Якщо чесно, мені це болить. Тому що вона ж народила мене, я все одно залишаюся її сином. Проте я справді не маю сил ні на що, що пов'язане із тим життям. І навіть не маю сил взяти телефон, де досі є її номер,
— поділився ведучий.

Інтерв'ю Олексія Суханова з Адою Роговцевою: дивіться відео онлайн

Нагадаємо, раніше Суханов розповів, що перестав спілкуватися зі своїми рідними та близькими, які живуть в Росії. Йому було важко прийняти таке рішення, проте він не міг зробити інакше. Для ведучого це принципова позиція.

"Бувають моменти в житті, і я шкодую, якщо відверто, що таке сталося, коли сторонні стають рідними, а рідні не доводять свою спорідненість", – сказав тоді чоловік.

Українські зірки, які обірвали зв'язок з рідними з Росії

  • Валерій Харчишин засуджує позицію своїх рідних, які живуть в Росії, тому після 24 лютого 2022 року не спілкується з ними.
  • Павло Зібров має родичів у Росії, а також окупованому Севастополю. Він називає їх "стадом баранів", бо всі вони кажуть: "А що від нас залежить? Від нас нічого не залежить".
  • Лідерка гурту ONUKA Ната Жижченко зізнається, що двоюрідні брати і сестри з Росії припинили для неї існувати в перші два-три дні війни.
  • Іван Дорн також не підтримує зв'язок з рідними з Башкирії. За понад два місяці війни вони жодного разу не зателефонували йому, тож він "поставив хрест майже на всіх людях у Росії".
Теги по теме
Украина – Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом