Це безвідповідально, – Віктор Бронюк з гурту ТІК висловився про президентство Зеленського
Це безвідповідально, – Віктор Бронюк з гурту ТІК висловився про президентство Зеленського

Це безвідповідально, – Віктор Бронюк з гурту ТІК висловився про президентство Зеленського

Водночас Бронюк вважає, що під час війни не варто критикувати Зеленського. Про це він розповів у новому інтерв'ю.

Що Бронюк думає про Зеленського

Ведучий запитав фронтмена гурту ТІК, чи вважає він Зеленського найкращим президентом України.

Для мене – ні. Тому що не маючи управлінського досвіду, у важкий для держави час узяв на себе зобов'язання керувати воюючою країною. Це безвідповідально,
– заявив Віктор Бронюк.

Водночас артист зауважив, що критикувати Зеленського під час війни – неправильно.

"Неважливо, як я ставлюся до нього як до людини, але вважаю, що в умовах війни критика в бік президента... Можливо, якщо вона об'єктивна, але в нас же так не прийнято", – додав Бронюк.

Дивіться інтерв'ю з Віктором Бронюком: відео

Що про Володимира Зеленського говорили інші зірки

  • Співак Позитив раніше часто знімався в шоу, до яких причетний Володимир Зеленський. Ще до війни артист вважав його суперменом. Зараз президент для нього є прикладом справжнього лідера.
  • Лідер гурту ТНМК Фагот перетинався з лідером держави на шоу-бізнесових вечірках і ще тоді "вважав його хлопцем з характером". Зараз же, на думку співака, Зеленський "відкрився дуже добре".
  • Співачка Наталка Карпа зізналася, що пишається Зеленським і дякує Богу, що благословив нас саме ним у такий непростий час. На думку артистки, інші на його місці вже могли б здати Україну росіянам.
  • Гуморист Євген Кошовий спілкується з президентом Зеленським під час війни. Він зізнався, що навіть навідував друга. За його словами, Володимир працює на перемогу України.
  • Завжди критичний до влади Ігор Кондратюк віддав належне президенту. За його словами, протягом останніх півтора роки "він з Зе перетворився на Зеленського".
Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом