13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Ман Юнайтед" на очах Фергюсона закамбечив проти "Ліверпуля"
"Ман Юнайтед" на очах Фергюсона закамбечив проти "Ліверпуля"

"Ман Юнайтед" на очах Фергюсона закамбечив проти "Ліверпуля"

Англійське класичне дербі завершилося перемогою Червоних Дияволів

У неділю, 17 березня, "Манчестер Юнайтед" у рамках матчу 1/4 фіналу Кубка Англії сезону 2023/24 приймав "Ліверпуль". Напередодні мерсисайдці дали бій "Ман Сіті" у чемпіонаті Англії.

Зустріч, що проходила на легендарній арені "Олд Траффорд" у Манчестері, завершилася з рахунком 4:3 на користь господарів за підсумками основного часу та овертаймів. Про це повідомляє "Телеграф".

Господарі блискуче розпочали поєдинок, створили кілька вбивчих моментів та закономірно забили. На 10-й хвилині Скотт Мактоміней опинився в потрібному місці в потрібний час і добив м’яч у ворота після невдалого сейву Кевіна Келлехера. Після пропущених м’ячів гості увімкнулися і не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед до кінця першої половини. За Червоних відзначилися Алексіс Мак Аллістер та Мохаммед Салах.

У другому таймі "Ліверпуль" посилив тиск і повністю контролював перебіг зустрічі, проте довести гру до перемоги не зумів. За 3 хвилини до кінця основного часу Антоні зрівняв рахунок. У результаті зустріч перетекла в овертайми, де команди спочатку обмінялися голами — відзначилися Гарві Елліотт та Маркус Рашфорд. Проте останнє слово було за МЮ. У додатковий час Амад Діалло у блискавичній контратаці приніс господарям перемогу.

Повний відеоогляд матчу "Ман Юнайтед" — "Ліверпуль" буде доступний тут пізніше.

Варто зазначити, що матч МЮ — "Ліверпуль" відвідав легендарний менеджер Червоних Дияволів сер Алекс Фергюсон.

Також на трибунах перебував боксер Тайсон Ф’юрі, який у травні має провести бій проти Олександра Усика.

Нагадаємо, у лютому "Ман Юнайтед" також зіграв із "Ман Сіті" в АПЛ, проте Червоні Дияволи не зуміли нав’язати опір Городянам (1:3). До речі, МС також успішно виступає і в Лізі чемпіонів, де вони пробилися до чвертьфіналу єврокубка, двічі обігравши "Копенгаген". У 1/4 фіналу підопічні Хосепа Гвардіоли зіграють із "Реалом".

Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом