Співачка Тейлор Свіфт офіційно увійшла до списку мільярдерів Forbes
Співачка Тейлор Свіфт офіційно увійшла до списку мільярдерів Forbes

Співачка Тейлор Свіфт офіційно увійшла до списку мільярдерів Forbes

Скільки заробила співачка

Свіфт стала мільярдеркою у жовтні 2023 року, зокрема завдяки своєму рекордно касовому туру "Eras Tour". Це був перший тур в історії, який заробив понад 1 мільярд доларів.

За оцінками Pollstar, тур "Eras Tour" заробив приблизно 1.04 мільярда доларів лише за перші 60 шоу, а після того Свіфт давала концерти в Європі та Північній Америці до 2024 року.

Forbes оцінив у жовтні, що близько 500 мільйонів доларів її статку припадає на готівку від музичних роялті та гастролей, інший 500 мільйонів доларів — на зростання вартості її музичного каталогу, більшу частину з якого вона перезаписує та випускає знову. А ще 125 мільйонів доларів її чистого статку походить від нерухомості.

Хто з українців у списку Forbes

  • У рейтингу Forbes серед найбагатших людей світу найвищу позицію серед українців займає Рінат Ахметов. Його статки знизилися з 5,7 мільярда до 4 мільярдів доларів, через що він опустився з 445 на 785 місце порівняно з минулим роком.
  • Віктор Пінчук має активи на рівні 2 мільярди доларів і займає 1623 місце у рейтингу, майже без змін порівняно з минулим роком, коли він мав 2,1 мільярда доларів.
  • Костянтин Жеваго та Вадим Новинський також потрапили до рейтингу, маючи по 1,2 мільярда доларів кожен і ділячи 2410 місце.
  • Олексій Шевченко та Максим Литвин, засновники Grammarly, мають по 1,9 мільярда доларів кожен, але у рейтингу вони представлені як громадяни Канади.
Теги по теме
Деньги
Источник материала
Поделиться сюжетом