Лікар розповів, щоденне вживання якого овоча знижує ризик виникнення раку
Лікар розповів, щоденне вживання якого овоча знижує ризик виникнення раку

Лікар розповів, щоденне вживання якого овоча знижує ризик виникнення раку

Їстівні гриби можуть бути корисними для організму. Невролог, доктор медичних наук Лорі Шнайдер поділилася, що їсть їх щодня, оскільки їй подобається, зокрема, те, що вони містять багато клітковини й білка, у них мало жиру та калорій, і вони багаті поживними речовинами й мають протизапальні властивості. Про це повідомляє Уніан, пише agronews.ua.

У стінках грибів є бета-глюкани – це тип розчинної клітковини, яка пов’язана з підтримкою імунного здоров’я, повідомляє Parade, посилаючись на відомості експерта.

“Гриби також можуть допомогти регулювати рівень цукру в крові, знизити рівень холестерину та знизити ризик раку”, – сказала експерт.

Медик додала, є багато досліджень щодо впливу цих овочів на здоров’я мозку людини, і що часте споживання грибів може покращувати пам’ять й стимулювати ріст нервів.

Шнайдер також поділилася, що гриб левова грива упродовж століть використовують в китайській медицині для полегшення депресії, стану стресу й тривоги.



Перегляди: 0
Теги по теме
Здоровье
Источник материала
loader
loader