Вишукано, швидко та корисно: готуємо низькокалорійний салат з руколи та креветок
Вишукано, швидко та корисно: готуємо низькокалорійний салат з руколи та креветок

Вишукано, швидко та корисно: готуємо низькокалорійний салат з руколи та креветок

Він вдало доповнить не лише звичайний прийом їжі, а й будь-який святковий стіл. Рецептом салату із руколи та креветок ділиться 24 Канал з посиланням на Oboz.ua.

Як приготувати салат з руколи та креветок?

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 100 грамів руколи;
– 300 грамів креветок;
– 250 грамів помідорів чері;
– 1 авокадо;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1/2 лимона;
– 1 чайна ложка соєвого соусу;
– сіль – на смак;
– 1 зубок часнику;
– кунжут – для прикраси.

Приготування:

  1. Спочатку креветки очистьте від панцира, видаліть кишківник і обсмажте на олії, додавши часник. Тоді влийте соєвий соус та залиште просочитися ще на 5 хвилин.
  2. Авокадо розділіть на дві частини, дістаньте кісточку і за ложкою виколупайте м'якуш, наріжте середніми кубиками. Помідори розріжте на дві частини. Листя руколи порвіть руками та пересипте в посудину для салату.
  3. Далі зробіть заправку. Розріжте лайм або лимон і вичавіть сік із половинки. Додайте оливкову олію, дрібку солі та добре перемішайте.
  4. З'єднайте руколу, чері та авокадо, й заправте соусом. Перемістіть все на пласку тарілку, зверху хаотично викладіть креветки й посипте кунжутом. Скропіть залишками заправки й подавайте.

Смачного!

Теж приготуйте: корисний салат з яблуком та селерою.

Источник материала
loader
loader