І не треба мʼяса: гуцульські картопляники, в які закохуються з першого ж шматочка
І не треба мʼяса: гуцульські картопляники, в які закохуються з першого ж шматочка

І не треба мʼяса: гуцульські картопляники, в які закохуються з першого ж шматочка

Ця гуцульська знахідка точно повинна стати частиною вашого кулінарного повсякдення. Прості інгредієнти та шедевральний результат – це те, що точно заслуговує на вашу увагу, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".

Як зробити гуцульські картопляники?

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 5 картоплин;
– 1 цибуля;
– сіль та перець до смаку;
– 1 яйце;
– 3 столові ложки борошна;
сирна "шапочка":
– 2 варених яйця;
– 100 грамів твердого сиру;
– 3 столові ложки майонезу;
– 2 зубчики часнику.

Приготування:

  1. Картоплю натираємо, цибулю ріжемо дрібним кубиком.
  2. Змішуємо з яйцем та борошном, солимо і перчимо.
  3. Смажимо як деруни на добре розігрітій олії.
  4. Сир та яйця натираємо, змішуємо з майонезом та продавленим часником, викладаємо суміш на деруни та смажимо під кришкою 3 – 5 хвилин.

А ще вам можуть сподобатися картопляники з мʼясною начинкою, які можна зробити за рецептом з TikTok mil_alexx_pp.

Що цікавого варто спробувати?

  • Вам точно сподобаються бурякові оладки – це дуже смачно та корисно.

  • А якщо часу обмаль, то смажені білі гриби з цибулею будуть як ніколи доречними.

Источник материала
loader
loader