Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" звернувся до інтернет-воїнів: "Ви круті!"
Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" звернувся до інтернет-воїнів: "Ви круті!"

Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" звернувся до інтернет-воїнів: "Ви круті!"

Поки на передових позиціях йде війна із застосуванням зброї, інформаційний фронт захищає цілісність і незалежність правдивими словами про геноцид українського народу.

З цим погодився Святослав Вакарчук, записавши відеозвернення.

Українські війни в мережі дають відсіч ворогам

Не менш важливо боротися з російськими окупантами силою слова і правди. Тому українська влада часто просить не повідомляти важливу стратегічну інформацію про війну, щоб не дати ворогам бути на крок попереду. Дійсно, люди, що сидять по той бік екрану і мають в розпорядженні тільки Інтернет, можуть теж знищувати ворожі позиції.

Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" звернувся до інтернет-воїнів: "Ви круті!" - Фото 1
Російські пропагандисти займаються інформаційною війною і зомбують населення РФ

Ні для кого не секрет, що російська пропаганда промила мізки великій кількості громадян РФ, через що ті вважають українців нацистами. Війна триває в інформаційному полі, і російська сторона на своїй території її практично виграла. Але Україна теж протистоїть в цьому плані, і робить це дуже гідно.

Вакарчук подякував користувачам мережі

З 24 лютого українці розповідають і показують світовій спільноті, які звірства відбуваються в нашій країні. Вони відкривають очі навіть тим прозомбованим людям, які багато років поспіль дивилися і слухали лише російську пропаганду. Якщо громадяни РФ зрозуміють, що від їх імені ведеться геноцид, вони знайдуть в собі сили протистояти своїй владі і скинути з плечей навалу цієї сарани.

Щоб підтримати бойовий дух і подякувати за їхню роботу, український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вранці 17 березня записав відеозвернення. Він звернувся безпосередньо до людей, які ведуть інформаційну війну, і назвав їх Інтернет-воїнами.

"Ви круті! Ви допомагаєте нашій армії боротися з ворогом. Ми всі підтримуємо вас. Продовжуйте наступати і завдавати в мережі втрат окупантам", - сказав Святослав Вакарчук.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що не можна поширювати в соцмережах, щоб не допомагати окупантам?

Також ми писали, що на сторінці Тіматі з'явилося правдиве відео про війну в Україні: "Вам нахабно брешуть!".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader