«Слуга народу 2»: дивитися онлайн
«Слуга народу 2»: дивитися онлайн

«Слуга народу 2»: дивитися онлайн

«Слуга народа 2»

Звичайний шкільний учитель історії Василь Голобородько, у виконанні Володимира Зеленського, вже близько півроку знаходиться на посту президента України. Однак життя в країні за цей період так і не налагодилося. Економіка продовжує погіршуватися. Ціни ростуть. Корупція не скорочується. А в парламенті панує такий же бардак.

У зв’язку з цим народна довіра до голови держави стрімко падає. Щоби зміцнити свої позиції Голобородько доводиться піти на угоду з МВФ і отримати від них великий кредит. Однак паралельно про себе дає знати минула влада. Олігархи, які контролювали країну, намагаються підкупити чесного президента. Щоби виплутатися з цих складних політичних інтриг, Голобородько йде на угоду з колишнім прем’єр-міністром. «Випущу одного – посаджу всіх!», – з цими словами Василь Петрович починає новий етап боротьби за добробут свого народу.

«Слуга народу 2» продовжив сюжет першого сезону однойменного серіалу, який став одним із найпопулярніших проектів українського ТБ.

Режисер: Олексій Кірющенко

У ролях: Володимир Зеленський, Станіслав Боклан, Наталя Сумська, Віктор Сарайкін, Катерина Кістень, Анна Кошмал, Ринат Хабібулін, Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Крапов і інші.

Слоган «Слуга народу 2»: «Від любові до імпічменту»

Я ты он она смотреть онлайн

Джерело матеріала
loader
loader