Вам не доведеться довго поратися
Улюблену паску можна прикрашати як завгодно, наскільки вистачить фантазії. Однак саме солодка глазур — один із найпростіших і найсмачніших варіантів. Пам’ятаєте, як у дитинстві ми об’їдали її всю зі святкової випічки?
Така солодка глазур дуже подобається дітям та дорослим. Разом зі Shuba розкажемо, як її приготувати таким чином, щоб вона не обсипалася і не блякла. Головне – дотримуватись рецепту. Приготованою кількістю глазурі можна буде прикрасити від двох до чотирьох пасок, залежно від їх розміру.
Як приготувати міцну глазур на паску
Інгредієнти на 2 порції:
- цукор – 1 склянка;
- желатин — 1 ч. л.;
- сік лимона – 2 мл
- вода – 6 ст. л.;
- ванілін – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Желатин заливаємо 2 ст. л. води та залишаємо на час, поки він набухне.
- В окремій каструлі змішуємо цукор, ванілін та 4 ст. л. води. Ставимо на повільний вогонь і помішуючи, гріємо до розчинення цукру.
- У приготовлений цукровий сироп додаємо желатин і перемішуємо до його розчинення. Знімаємо з вогню, збиваємо суміш міксером, поки вона стане білою і пишною і додаємо кілька крапель лимонного соку.
Приготовану глазур тепер наносимо на пишну паску. У вас вийде фантастична випічка.