Цей рецепт запитають усі гості
До великоднього столу кулінари шукають не лише рецепти пишних пасок та ароматної буженини. До свята також актуальні різноманітні салати, тим більше, якщо вони свіжі, ситні та соковиті.
У цьому випадку ідеально підійде салат з ковбасою, редисом та редисом. Незвичайне поєднання, прості продукти, простота приготування – саме це сподобається у страві і вам, вашим близьким та гостям. Ситна та апетитна страва першою розлетиться зі святкового столу. Рецептом ділиться "1 хвилина".
Як приготувати салат з редис і ковбасою
Інгредієнти:
- копчена ковбаса (шинка, курка) – 300 г;
- яйця – 2 шт.;
- редис – 150 г;
- твердий сир – 100 г;
- зелена цибуля – 30 г;
- сіль, перець, майонез до смаку.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи і нарізаємо дрібними кубиками.
- Соломкою нарізаємо ковбасу, подрібнюємо цибулю, а твердий сир натираємо на велику тертку. Редиска нарізаємо соломкою або трьом на велику тертку.
- Тепер час формувати салат. У миску першим шаром відправляємо підготовлену ковбасу, далі — зелену цибулю з сіллю, після — яйця (за бажанням їх солимо і перчимо). Після цього викладаємо твердий сир. Усі шари змащуємо майонезом.
- Останнім інгредієнтом викладаємо редис, рівномірно розподіляємо і за бажанням прикрашаємо гілочкою кропу та зеленою цибулею.
Готовий салат подаємо з найніжнішою бужениною. Всі будуть у захваті.