Стане окрасою столу: як приготувати салат "Великоднє яєчко"
Стане окрасою столу: як приготувати салат "Великоднє яєчко"

Стане окрасою столу: як приготувати салат "Великоднє яєчко"

Смачний та легкий у приготуванні салат

На Великдень можна приготувати не лише дивовижну буженину у пиві, але й зробити смачний салат у вигляді яєчка.

Продукті у ньому використовуються найпростіші, проте ця страва вразить близьким ефектним виглядом. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".

Як приготувати салат "Великоднє яєчко"

Інгредієнти:

  • крабові палички – 250 г;
  • твердий сир – 120 г;
  • варені яйця – 4-5 шт.;
  • листя салату;
  • майонез – 150-180 г;
  • кукурудза консервована – 1 банка;
  • сіль;
  • перець;
  • зелена цибуля;

Спосіб приготування:

  1. Викласти на тарілку листя салату і зробити майонезом овальну форму, що нагадує яйце.
  2. Першим шаром викласти натертий на дрібну тертку твердий сир, зробити майонезну сітку.
  3. Другим шаром викласти нарізані крабові палички та знову зробити майонезну сітку.
  4. Третім шаром викласти кукурудзу консервовану та зробити майонезну сітку.
  5. Четвертим шаром викласти натертий на дрібну терку жовток та майонезну сітку.
  6. Прикрасити салат білком, кукурудзою та крабовими паличками так, ніби ви робите писанку.

Раніше ми публікували рецепт салату "Ніжність". У його складі — прості інгредієнти, проте жменя чорносливу дуже урізноманітнює страву. Такий салат розлетиться першим навіть на великодньому столі.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader