"Броня від ТЦК": на вулицях Києва помітили хлопця без спідньої білизни
"Броня від ТЦК": на вулицях Києва помітили хлопця без спідньої білизни

"Броня від ТЦК": на вулицях Києва помітили хлопця без спідньої білизни

Інцидент стався у досить людному місці

В одному з районів Києва перехожі стали свідками незвичайної картини — тут серед білого дня молодик вийшов на прогулянку без штанів та спідньої білизни. Походжав він у досить людному місці неподалік від жвавої проїжджої частини.

Що спричинило таку дивну поведінку — залишається лише здогадуватися. Розвага "екстремалу" потрапила до об’єктиву камери мобільного телефону, а пікантне відео опублікували в соцмережі.

Так, на столичній вулиці перехожі помітили хлопця, який не звертав уваги на оточуючих та впевнено йшов у своїх справах. Однак є одне "але" — молода людина була абсолютно голою нижче пояса. Варто зазначити, що на хлопці є взуття та куртка, а також сумка через плече.

Така поведінка в громадському місці виглядає дивною і навіть аморальною, проте молодій людині явно до цього немає жодної справи.

Кияни у соцмережі бурхливо відреагували на опубліковане відео. Люди почали блискуче жартувати про те, що "організму треба дихати", "це броня від ТЦК" і

Також у коментарях зазначили, що "Україна — це Європа" та "у Києві все стабільно":

Нагадаємо, що в березні в Києві помітили пару чоловіків, які прямо на зупинці надавалися тілесним втіхам і займалися оральним сексом. Їх взагалі не бентежили перехожі і вони поводилися досить розкуто. На відео видно, що чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що зловмисник побив та зґвалтував неповнолітню, яка приїхала до Києва у гості. Чоловік проведе наступні 9 років за ґратами.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader