«Витискаємо з України окупанта й не дамо спокою його триколорам» – Зеленський
«Витискаємо з України окупанта й не дамо спокою його триколорам» – Зеленський

«Витискаємо з України окупанта й не дамо спокою його триколорам» – Зеленський

Під час урочистостей з нагоди Дня Державного прапора президент Володимир Зеленський заявив, що українці відвойовують право на справедливість і свободу. Глава держави наголосив, що Україна захистить незалежність і відбудує країну.

«Ми зараз в цій війні в першу чергу відвойовуємо для України, для українців саме право на справедливість, на своє, на свою свободу, на свою національну гідність, на свою безпеку, на свою власну державу й на те, що злочинці, які прийшли зруйнувати Україну, які принесли руїни саме в наш дім, точно матимуть руїни в себе вдома», – сказав Зеленський.

Глава держави зазначив, що українці живуть у визначальний час для України, адже захищають незалежність.

«Дорогі українці, українки, ми живемо у визначальний час для України. Ми захищаємо незалежність і захистимо. Ми витискаємо з України окупанта й не дамо спокою його триколорам. Ми маємо відбудувати Україну, наш дім після цієї війни, щоб наш український синьо-жовтий майорів так, як на це заслуговує Україна. Над гордою землею й посеред безпечного, вільного та європейського життя. Слава усім, хто воює і працює заради України. Вічна вдячність всім героям різних часів, які боролися заради України. Слава Україні!», – наголосив Зеленський.

На церемонії підняття Державного прапора були присутні міністри Рустем Умєров, Денис Шмигаль, глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Джерело матеріала
loader
loader