Що додають до фаршу для біляшів, щоб вони вийшли надзвичайно смачними: рецепт тіста й начинки
Що додають до фаршу для біляшів, щоб вони вийшли надзвичайно смачними: рецепт тіста й начинки

Що додають до фаршу для біляшів, щоб вони вийшли надзвичайно смачними: рецепт тіста й начинки

Юлія Сенич, авторка популярного кулінарного блогу в українському Tik.

Tok, поділилася перевіреним способом приготування апетитних, м’яких і соковитих біляшів.

Процес приготування:.

У глибокій мисці зробіть заглиблення у просіяному борошні, до якого всипте дріжджі, цукор і сіль.

Потім влийте теплу суміш молока й води, додайте олію та замісіть еластичне тісто.

Вимішуйте його руками приблизно 7 хвилин, доки не стане гладким і м’яким.

Перекладіть тісто до змащеного олією посуду, накрийте та залиште на 2 години в теплому місці для піднімання.

Тим часом приготуйте начинку: дрібно наріжте цибулю та змішайте її з фаршем, додайте кілька ложок води для соковитості і приправте за смаком.

Коли тісто підійде, сформуйте з нього кульки, розкачайте в коржі, викладіть начинку та зліпіть біляші.

Надалі розігрійте сковороду з великою кількістю олії — її має бути стільки, щоб біляші вільно плавали.

Обсмажуйте їх з обох боків по 7 хвилин, починаючи зі шва, поки не утвориться рум’яна апетитна скоринка.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader