/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F7691e9e36362f56f541fc8c342929192.jpg)
Картопля по-селянськи з маленьким секретом: досвідчені господині додають один інгредієнт — і скоринка хрумтить неймовірно
Картопля по-селянськи: рецепт / © unsplash.com
Щоб кожен шматочок виходив із ніжною, розсипчастою серединкою та неймовірно хрусткою скоринкою, ми розкриємо один маленький секрет.
Інгредієнти
- картопля
- 8 шт.
- олія
- 2 ст. ложки
- панірувальні сухарі
- 3 ст. ложки
- паприка
- 1 ч. ложка
- тертий сир
- жменя
- сіль
- за смаком
Процес приготування:
-
Картоплю очищаємо та нарізаємо скибками. За бажанням її можна промити, щоб позбутися зайвого крохмалю, а потім ретельно обсушити паперовими рушниками. Викладаємо шматочки у глибоку миску.
-
Додаємо сіль, улюблені спеції, рослинну олію, а також дрібно натертий сир і панірувальні сухарі. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб кожен шматочок був покритий сумішшю. Потім викладаємо картоплю в один шар на деко, застелене пергаментом.
-
Запікаємо за 200 °C протягом 35–40 хвилин. В результаті отримаємо надзвичайно смачну картоплю з щільною, хрусткою скоринкою!
Смачного!
Володимир Зеленський / © Associated PressЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

