Зеленський затвердив склад Нацради реформ
Зеленський затвердив склад Нацради реформ

Зеленський затвердив склад Нацради реформ

Президент України Володимир Зеленський затвердив склад Національної ради реформ. Про це йдеться у відповідному указі президента.

Так, раду очолює сам Зеленський. До складу Нацради увійшли: прем'єр-міністр Денис Шмигаль, віце-прем'єри Михайло Федорів, Ольга Стефанишина та Олексій Резніков, керівник Офісу президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

За згодою - спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, голова Виконавчого комітету Міхеїл Саакашвілі та його заступник Олександр Ольшанський, представник Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер, представник Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев'янко, представник громадської спілки "Союз українських підприємців" В'ячеслав Клімов, представник громадської спілки "СЕО Клуб" Лана Сінічкіна.

Також для розгляду окремих питань на Нацраді запрошується заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів, голова Нацбанку Яків Смолій, а також члени Кабінету міністрів (міністри) та голови комітетів Верховної Ради.

Нацрада реформ створений в 2014 році за указом п'ятого президента Петра Порошенка. В документі зазначалося, що це - "спеціальний консультативно-дорадчий орган при президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ і їх реалізації". Персональний склад Національної ради затверджує президент.

7 травня президент Зеленський призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету з реформ.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом