Степанов вирішив лікуватися як «звичайний пацієнт»
Степанов вирішив лікуватися як «звичайний пацієнт»

Степанов вирішив лікуватися як «звичайний пацієнт»

Глава МОЗ Максим Степанов лікується вдома

Міністр хоче відчути на собі, як працює протокол лікування коронавірусу в Україні

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов хоче лікуватися коронавірусу як звичайний пацієнт. Це дозволить міністру «побачити ситуацію з лікуванням в Україні».

Про це заявив у своєму відеозверненні.

Він зазначив, що поточна ситуація дозволить йому виявляти проблеми і вирішувати їх у реальному часі.

«Звичайно, кожен день я буду ділитися інформацією в соцмережах про свій «шлях пацієнта». Моє завдання - виявляти найгостріші проблеми, і вирішувати їх в реальному часі», - сказав Степанов.

Нагадаємо, 14 листопада у Максима Степанова підтвердили коронавірус. Глава міністерства пішов на самоізоляцію після підтвердження діагнозу.

12 листопада віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук захворів на коронавірус. 

Перед цим стало відомо, що коронавірус підтвердили у спікера парламенту Дмитра Разумкова.

9 листопада стало відомо, що президент Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Він повідомив, що почувається добре та працюватиме вдома. Глава Офісу президента Андрій Єрмак слідом за Зеленським пішов на самоізоляцію. 9 листопада він також отримав позитивний тест на коронавірус.

Крім того, міністр фінансів Марченко захворів на Covid-19.

Зазначимо, що колишній голова Офісу президента України Андрій Богдан відреагував на новину про одночасне захворювання Разумкова, Зеленського та інших топ-політиків на коронавірус. У коментарях під постом Разумкова про його хворобу колишній очільник Офісу президента написав: «У вас там шо? Коронавірусне кубло?».

Опитування
Источник материала
loader
loader