У Раді розповіли, скільки депутатів нині хворіють на COVID-19
У Раді розповіли, скільки депутатів нині хворіють на COVID-19

У Раді розповіли, скільки депутатів нині хворіють на COVID-19

У парламенті та апараті ВР на коронавірус хворіє понад 60 людей. Про це заявила виконувачка обов'язків голови ВРУ Олена Кондратюк на своїй сторінці у Facebook

"Станом на 23 листопада на COVID-19 хворіє 27 народних депутатів і 34 працівники Апарату ВРУ", – йдеться у повідомленні.

Вона також зазначила, що парламент "стурбований" урядом, який досі не подав доопрацьований проєкт Держбюджету на наступний рік. Кондратюк заявила, що нардепам не хочеться "повертатися до ганебних "бюджетних новорічних ночей".

Як повідомляв 5.UA, 11 листопада спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив, що отримав позитивний результат тесту на COVID-19. 12 листопада у першого заступника голови Верховної Ради Руслана Стефанчука підтвердили захворювання на COVID-19. До того на коронавірус хворіла керівниця партії "Голос" Кіра Рудик. 29 вересня про те, що захворів на коронавірус, повідомили також п'ятий Президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко, нардеп Яна Зіневич та нардеп від "Слуги народу" Жан Беленюк.

На початку карантину перехворіли Сергій Шахов ("Довіра"), Віталій Борт ("ОПЗЖ"), Володимир Ватрас ("Слуга народу"), Руслан Горбенко ("Слуга народу"), Ігор Кисельов ("ОПЗЖ"), Олександр Лукашев ("ОПЗЖ"), Сергій Рудик (позафракційний), Анна Скороход (позафракційна). Також відомо, що на COVID-19 хворіли Іван Крулько та Олег Мейдич ("Батьківщина"), Валерій Божик, Юрій Арістов, Роман Грищук та Степан Чернявський ("Слуга народу"), Іван Чайківський ("За майбутнє").

23 серпня стало відомо, що коронавірус виявили В Юлії Тимошенко. Її стан оцінювали як тяжкий. Тимошенко отримувала курс інтенсивної терапії. 11 вересня у "Батьківщині" повідомили, що лідерка партії одужала від коронавірусу.

Додамо, що за час пандемії понад 70 депутатів Верховної Ради заразилися коронавірусом, тобто кожен шостий.

Источник материала
Поделиться сюжетом