"Будьте як Далай-лама", - Степанов закликав вакцинуватися та показав картину із собою з цяткою на лобі
"Будьте як Далай-лама", - Степанов закликав вакцинуватися та показав картину із собою з цяткою на лобі

"Будьте як Далай-лама", - Степанов закликав вакцинуватися та показав картину із собою з цяткою на лобі

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов закликав українців брати приклад із тібетського лідера Далай-лами, який зробив щеплення індійською вакциною Covishield.

"Колоборантам COVID-19 присвячується: Далай-лама вакцинувався Covishield. Не слухайте дурниць, робіть мудрий вибір. Будьте як Далай-лама", - написав Степанов у Facebook.

Міністр також виклав зображення картини Олександра Ройтбурда. На ній - Степанов в традиційному індійському одязі та червоною цяткою на лобі.

Максим Степанов. Автор картини - Олександр Ройтбурд

Нагадаємо, 24 лютого в Україні стартувала вакцинація від коронавірусу препаратом індійського виробництва CoviShield за ліцензією компанії AstraZeneca, який 23 лютого прибув до Києва. 

Першим у країні щепився лікар-анестезіолог із Черкас. Він від початку пандемії працює в реанімації з пацієнтами, хворими на коронавірус. 

1 березня від коронавірусу у прямому ефірі вакцинувався міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Очільник МОЗ став першим з чиновників, хто отримав щеплення від COVID-19.

2 березня під час робочої поїздки на Донбас щеплення отримав президент Володимир Зеленський.

4 березня під час ефіру "Права на владу" наживо отримали щепленняпроти коронавірусу зірки та лікарі. Телеканал "1+1" організував вакцинацію спільно з Міністерством охорони здоров'я та фондом ЮНІСЕФ. Подібних публічних щеплень в прямому ефірі донині не робили в жодній країні світу. Серед тих, хто отримав укол, - п'ятеро лікарів та стільки ж публічних осіб. Зокрема ведуча ток-шоу "Право на владу" Наталія Мосейчук, співачка Руслана Лижичко та телеведучий Олександр Педан. 

Відео Новини України: в ефірі "Право на владу" зірки та лікарі отримали щеплення проти коронавірусу

Просто у прямому ефірі програми "Право на владу" 10 відомих гостей вакцинували індійським препаратом "Ковішилд". Руслана Лижичко, Олександр Педан, 5 провідних українських медиків та Наталя Мосейчук на власному прикладі продемонстрували: щеплення – це безпечно і дуже важливо. Більше про коронавірус в Україні

  

ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
Поделиться сюжетом