19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
7 народних депутатів не голосували в березні жодного разу
7 народних депутатів не голосували в березні жодного разу

7 народних депутатів не голосували в березні жодного разу

Комітет виборців України проаналізував показники участі народних депутатів у голосуваннях Верховної Ради в березні 2021 року.

Про це йдеться на сторінці КВУ у Facebook.

«Депутати від «Опозиційної платформи – За життя» Тарас Козак, Вадим Рабінович, Сергій Ларін, Володимир Кальцев, Юрій Солод, а також Степан Івахів із «За майбутнє» і позафракційний Олесь Довгий жодного разу в березні не натиснули під час засідання Верховної Ради на кнопки «за», «проти» або «утримався», – зазначається в повідомленні КВУ.

Крім того, майже не голосували Антон Яценко і Вадим Столар, які натиснули кнопку для голосування лише 1 раз за місяць. Ігор Абрамович і Сергій Льовочкін взяли участь в 0,84% голосуваннях, Ренат Кузьмін – в 1,01%, Олександр Пузанов – 1, 52%, Юрій Бойко – 1,86%, Олександр Дубінський – 2,36%.

Йдеться як про депутатів, які загалом були відсутні на засіданнях Ради, так і про тих, які були присутні в Раді, однак участі в голосуваннях не брали.

За даними КВУ, лише один народний депутат України взяв участь в усіх голосуваннях Ради в березні – Максим Павлюк.

«Загалом упродовж місяця найактивніше голосували депутати «Слуги Народу» та «Європейської солідарності». В середньому один депутат СН взяв участь у 81% голосувань Ради, ЄС – у 80% голосувань. Нижчий результат в депутатів «Голосу» – 76% та ВО «Батьківщина» – 74%. Натомість майже не голосували в Раді депутати «Опозиційної платформи – За життя», які натискали кнопку лише в 34% голосувань», – підкреслюють у КВУ.

Всього за місяць відбулося 13 пленарних засідань ВР, на яких було проведено 592 голосування.

Нагадаємо, за даними КВУ, в лютому на жодному засіданні Ради не були зареєстровані 7 депутатів: Олесь Довгий, Степан Івахів, Тарас Козак, Ігор Колихаєв, Наталія Піпа, Вадим Столар, Олександр Скічко.



Источник материала
Поделиться сюжетом