Після 20 років стосунків Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою
Після 20 років стосунків Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою

Після 20 років стосунків Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою

Святослав Вакарчук привідкрив завісу особистого життя. Фронтмен гурту «Океан Ельзи» розлучається з дружиною — Лялею Фонарьовою, з якою разом прожив багато років.

Про це співак повідомив на своїй особистій сторінці в мережі Інстаграм.

Аби уникнути зайвих балачок та питань нав’язливої преси, Святослав Вакарчук коротко описав, що сталося в його подружньому житті. Так, співак розійшовся зі своєю дружиною — Лялей Фонарьовою. Святослав та Ляля були однією з найбільш закритих пар українського шоу-бізнесу: особистими подробицями вони рідко ділилися. Навіть зараз Святослав не став пояснювати причин, чому їхні дороги з Лялею розійшлися. 

Фронтмен «Океану Ельзи» просто написав, що дороги їхні розійшлися після більш ніж 20 років щасливого життя разом. «Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою», — підкреслив Святослав.

Життя продовжується

Святослав Вакарчук наголосив, що розставання їхнє не скандальне: вони були, є і будуть близькими людьми з Лялею. Вакарчук дякує дружині за всі щасливі моменти разом, а головне — за народження доньки Діани.

«Життя продовжується. Я сподіваюсь, що воно подарує кожному з нас достатньо щасливих моментів», — пише Святослав Вакарчук у пості.

Також співак попросив усіх не ставити зайвих питань з цього приводу, оскільки він і так повідомив все, що варто знати стороннім особам. Решта — це особистий простір співака та його вже колишньої коханої. 

Скріншот посту Святослава Вакарчука в мережі Інстаграм

Подружнє життя Вакарчука

Нагадаємо, що весілля Вакарчука та Лялі Фонарьової відбулося в 2015 році. Це була закрита церемонія. До цього пара 15 років прожила разом. Своїй дружині Вакарчук неодноразово присвячував пісні. Ляля також знялася в його відеокліпі на пісню «Холодно». 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан розлучилася з коханим.

Також портал MY.UA писав, що Білл Гейтс розлучається з дружиною після 27 років шлюбу.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом