Наближається відставка Дмитра Разумкова: голову ВР не запросили на раду "слуг" із Зеленським
Наближається відставка Дмитра Разумкова: голову ВР не запросили на раду "слуг" із Зеленським

Наближається відставка Дмитра Разумкова: голову ВР не запросили на раду "слуг" із Зеленським

Імовірно наприкінці наступного тижня має відбутися велика зустріч народних депутатів і представників влади з президентом Володимиром Зеленським, на яку не запросили голову Верховної Ради.

Про це Дмитро Разумков розповів в ефірі телеканалу "Прямий".

Разумков опинився за бортом?

Спікер парламенту уточнив, що станом на 22 вересня не отримував офіційного запрошення на збори. А оскільки він "не звик ходити в гості без запрошення", то, швидше за все, буде відсутній на зустрічі. Також інформацію практично підтвердив перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко на брифінгу.

Олександр Корнієнко, заступник голови фракції "Слуга народу"

На запитання журналіста, чи поповнить компанію голова Верховної Ради, голова фракції відповів, що не впевнений у цьому, адже Дмитро Разумков все ще перебуває на самоізоляції. Депутат повторно захворів на коронавірус, незважаючи на вакцинацію. Так що Корнієнко скинув відповідальність на відсутність Разумкова на стан його здоров'я.

Для чого Зеленський проводить нараду?

Дмитро Разумков, голова Верховної Ради, якого не запросили на нараду Зеленського

Після того як президент України повернеться з Нью-Йорка, він планує провести робочу нараду, імовірно, в одній з областей Західної України (Олександр Корнієнко невпевнено натякав на Трускавець).

Присутні народні депутати, представники Офісу Президента та парламенту, посадові особи на керівних посадах мають зустрітися для "великої розмови про майбутнє, зокрема, обговорення кадрових рішень".  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Ігор Кондратюк збирається заборонити російських артистів в Україні: "Бізнес на крові!".

Також ми писали, що поліція назвала версії замаху на Шефіра, серед них - причетність іноземних спецслужб.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом