Магнітні бурі у жовтні: на українців чекає 5 ударів стихії, названі дати
Магнітні бурі у жовтні: на українців чекає 5 ударів стихії, названі дати

Магнітні бурі у жовтні: на українців чекає 5 ударів стихії, названі дати

У жовтні 2021 року в Україні очікується п’ять магнітних бур, які вплинуть на самопочуття українців.

Про це повідомляє видання Today.

Іноді магнітні бурі бувають зовсім незначними, що їхній вплив навіть не помічається. Однак у жовтні в Україні, за прогнозами, магнітні бурі будуть потужними. Вони вплинуть на стан здоров’я людей. 

Як магнітні бурі діють на самопочуття

Під час магнітної бурі відбувається взаємодія сонячного вітру та магнітного поля нашої планети. Деякі люди є більш метеочутливими, ніж інші. Тому на них магнітні бурі мають більший вплив. Це проявляється у погіршенні самопочуття, а саме слабкості. Крім цього, люди можуть ставати більш дратівливими, хоч нібито на це особливих причин і немає. 

Інші симптоми погіршення самопочуття під час магнітних бур — це головний біль, апатія чи поганий сон. Іноді бурі стають доволі затяжними, перетворюючись у так званий магнітний шторм. Тоді вони тривають навіть до кількох днів. 

Магнітні бурі у жовтні 2021: названі дати

Коли чекати магнітних бур

Перша буря прогнозується вже 1 жовтня. Тому українці можуть відчути на собі її вплив, який проявиться у головних болях, безсонні й дратівливості. 

Наступне загострення стихії відбуденься приблизно 5 жовтня. Це буде буря середньої інтенсивності. Ще дві бурі варто чекати 10 та 29 жовтня. Експерти радять підготуватися до них та мати під рукою ліки, якщо у вас є якісь хронічні захворювання. Вони під час магнітних бур можуть загостритися.

Максимально удар стихії українці відчують з 30 жовтня. Тоді очікується магнітний шторм, тобто погіршення самопочуття може протривати навіть не один день.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що дієтологиня розказала, що їсти восени, щоб підняти собі настрій.

Також портал MY.UA писав, що три штами грипу прямують в Україну, коли чекати піку захворюваності.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом