Дантес відповів, чи шкодує про публікацію скандального поста про канал "1+1"
Дантес відповів, чи шкодує про публікацію скандального поста про канал "1+1"

Дантес відповів, чи шкодує про публікацію скандального поста про канал "1+1"

Співак і телеведучий Володимир Дантес прокоментував, чи шкодує про публікацію поста, в якому розповів про скасовування зйомок у різдвяному шоу 1+1 нібито через його жарти над власником каналу Ігорем Коломойським. У коментарі програмі "Ранок у великому місті" Дантес зазначив, що про свої рішення не шкодує та закликав донатити на допомогу ЗСУ.

- Я ніколи ні про що не шкодую. Ми живемо в такий час, коли не можна ні про що шкодувати. Взагалі ні про що не потрібно думати, окрім допомоги ВСУ, - відповів артист.

На питання, чи не боїться, що його більше не покличуть зніматись у проєктах телеканалу, артист уточнив:

- Мені пофіг, чесно кажучи.

Наприкінці листопада Дантес розповів у соцмережі Х, що мав зніматися у різдвяному шоу та його заздалегідь попросили звільнити дати у графіку для запису програми. Проте за тиждень до зйомок артиста прибрали зі складу учасників через "конфлікт інтересів". Причиною  того нібито стали його жарти з працівників мовника, які в суді хотіли взяти на поруки власника телеканалу Ігоря Коломойського: журналісти Олександр Загородній, Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Ігор Циганик, керівник "1+1 media" Ярослав Пахольчук, актор та ведучий Юрій Горбунов, ексміністр культури України Олександр Ткаченко та інші.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Источник материала
Поделиться сюжетом