Для Петра Порошенка готують нову підозру у справі про торгівлю вугіллям з ОРДЛО
Для Петра Порошенка готують нову підозру у справі про торгівлю вугіллям з ОРДЛО

Для Петра Порошенка готують нову підозру у справі про торгівлю вугіллям з ОРДЛО

В Офісі Президента приймають рішення, чи вручати Петру Порошенку підозру про торгівлю вугіллям з окупованих територій під час його каденції. Відповідний документ надіслали з Офісу генерального прокурора.

Про це повідомив колишній заступник генпрокурора України, адвокат Віктор Трепак на особистій сторінці в Facebook.

Прийняття політичного рішення

Як написав адвокат, Ірина Венедиктова вже підготувала підозру для лідера партії "Європейська солідарність". Її відправили на вивчення на Банкову, де Офіс Президента повинен прийняти політичне рішення. Після цього екс-главі країни буде вручено підозру у справі про торгівлю вугіллям з ОРДЛО.

Адвокат Віктор Трепак повідомив, що Петру Порошенку готуються вручити підозру в рамках справи Медведчука

Як пише Віктор Трепак, підписання такого резонансного документа дозволить вплинути на електоральні настрої суспільства і відвести увагу від нагальних болючих тем. Також у справі фігурують такі відомі особистості як Віктор Медведчук, нардеп від "Опозиційної платформи - За життя", і колишній міністр енергетики Володимир Демчишин.

Хто стане вісником від імені генпрокурора

Віктор Трепак пояснив, що раніше Ірина Венедиктова перекладала функцію вручення підозр на своїх заступників, а сама відправлялася в термінове відрядження або відпустку. Відомо, що найближчим часом вона якраз планує відвідати США в рамках робочого відрядження, а значить, це ідеальний час, щоб призначити кого-небудь своїм в.о. і покласти на нього необхідний обов'язок.

Петра Порошенка підозрюють у продажу вугілля з території ОРДЛО

До речі, про можливість пред'явити звинувачення Порошенку нещодавно говорив Юрій Луценко, колишній генеральний прокурор України. Він не уточнював, в чому конкретно можуть звинуватити політика, але знає, що існує група, яка ретельно шукає, "за що можна посадити Петра Порошенка".

Раніше портал MY.UA повідомляв, забезпечити памперсами і відправити на "золотий унітаз": нардепи в Раді потролили Зеленського.

Також ми писали, що Андрій Богдан звинуватив Володимира Зеленського в спробі зламати його аккаунт: "Вовчик, що ти хочеш?".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом