13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"
Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"

Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"

Телеведуча Катерина Осадча дала інтерв'ю виданню КП в Україні.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

В ході спілкування з інтерв'юером вона відповіла на питання, стосовно багатьох тем, включаючи зрадників, майбутнє "Світське життя", пошук зниклих і відносини в сім'ї. Окремо Катерина торкнулася Ані Лорак і її рішення мовчати про війну. На її думку, Філіп Кіркоров сильно вплинув на неї.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Ведуча припускає, що він налаштував співачку не поширювати інформацію про вбивства українців рашистами. Катя Осадча розповіла, що не розуміє зрадників, які, маючи українське громадянство, можуть замовчувати про війну... та ще й підтримувати країну агресором.

"Мені важко навіть усвідомити, як люди так можуть робити. Я багато про це думала, обмірковувала, які можуть бути причини такої поведінки. Кар'єра в росії, в Україні - війна, повертатися нікуди? Мовчать, бо думають, що росія захопить Україну і вони повернуться в Україну зірками? Може, це на рівні чуток, але мовчати Ані Лорак порадив Філіп Кіркоров, мовляв, вони там зі своєю війною розберуться, а у тебе кар'єра ж! Думаю, після нашої перемоги все стане зрозуміло", - заявила Осадча.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

Телеведуча писала всім українським зіркам, які живуть в росії, але ні до чого не дійшовши, втратила сенс спілкування з ними. Ані Лорак в свою ж чергу видалила Instagram-аккаунт, нічого краще не придумавши. Катя продовжує наполягати на тому, щоб відібрати у зрадників українське громадянство. Таїсія Повалій, Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Artik & Asti (Анна Дзюба і Артем Умрихін), Олександр Рева, Джиган, Анна Седокова, Кирило Туриченко, Галина Безрук не мають право бути українцями в паспорті.

Нагадаємо, ведуча Катя Осадча попросила помолитися за героїв України: "Вічна пам'ять"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська стала плечем підтримки для біженок з України: "Щоб врятувати сина"

Знай.ua писав, Світлана Лобода заспівала українською і розповіла про зміни у своєму житті: "Краще пізно, ніж ніколи"

Источник материала
Поделиться сюжетом