19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ванільне кохання: блогер назвав українських співачок, які цілувалися одна з одною
Ванільне кохання: блогер назвав українських співачок, які цілувалися одна з одною

Ванільне кохання: блогер назвав українських співачок, які цілувалися одна з одною

Світ шоу-бізнесу сповнений таємницями та неочікуваними зв'язками. Нещодавно блогер Богдан Беспалов у відео, яке розміщено на його YouTube-каналі, назвав свій рейтинг жінок українського шоу-бізнесу, які люблять "теплі жіночі обійми". 

Чоловік наголосив, що перелік побудований частково на чутках, а частково на перевірених історіях. 

Тіна Кароль та Юлія Саніна

Тож, розпочав блогер зі співачок Тіни Кароль та Юлії Саніної. За чутками, нібито їх поєднує більше, ніж просто дружба та спільна пісня. Та сам Богдан не вірить в таку історію. 

"Серйозно? Я в це не вірю. Так, ми чули, що в Саніної проблеми у шлюбі в стосунках, ми чули, що Саніна дуже закрита "крижана королева", з нею досить складно товаришувати та ввійти в її вузьке коло близьких людей. Так само можна сказати про Тіну Кароль. Стати її справжнім другом - це завдання не з легких", - наголосив Богдан.

Тому, за словами Богдана, перевірити достовірність пліток буде складно. 

Ірина Білик та Світлана Лобода

Далі блогер згадав співачку Ірину Білик. За його словами, ходили чутки, що вона нібито дуже тісно спілкувалася з Світланою Лободою. 

"Я чув, що у них були "теплі обійми" у 2007-2008 році. Для мене це трошки не збігається, але в цьому щось є. Мені здається, що на такий тандем варто звернути увагу. Те, що у Білик була різноманітна молодість - тут немає сумніву", - зазначив блогер.

Світлана Лобода та Надія Мейхер

Наступними у рейтингу були колишні подружки та співачки Світлана Лобода та Надія Мейхер. Богдан каже, що плітки про їхні поцілунки чув не один раз. 

"Вірю на всі мільйон відсотків. Але дуже дивна їхня історія розриву дружніх стосунків у піблічній площині після 2005 року. Вони майже ніколи не пересікалися після", - зазначив Богдан. 

Леся Нікітюк 

Далі згадав блогер і телеведучу Лесю Нікітюк. Він каже, що навколо неї теж пліткують про різне. 

"Історії про чоловіків медійних, які у неї були - це виключно продумані кроки нею самою, задля просування власної кар'єри. Тут у мене відчуття 50/50", - сказав Беспалов. 

Світлана Лобода та Нателла Крапівіна

Не оминув Богдан і плітки про емоційні стосунки Світлани Лободи з її колишньою продюсеркою Нателлою Кропівіною, які нібито було не тільки робочими. 

"Неможливо уявити цей рейтинг без цих імен. Фінал у них досить сумний. Після того, як вони перестали співпрацювати і відповідно, що стало з кар'єрою Лободи...", - сказав блогер. 

Наталя Могилевська та Лада Лузіна

Наостанок сказав блогер про співачку Наталю Могилевську та письменницю Ладу Лузіну, які раніше, за чутками, багато проводили часу разом. 

"Я вірю в цю історію на 99,9 %. Українська письменниця могла знайти той самий ключик і надихати Легенду Олексіївну нашу, аби наповнювати спільні вечори зимові "теплими обіймами", - сказав Беспалов. 

Нагадаємо, нещодавно Богдан Беспалов назвав коханокв українському шоу-бізнесі.

Источник материала
Поделиться сюжетом