Найсмачніший салат зі шматочка ковбаси: рецепт для "лінивих" гурманів
Найсмачніший салат зі шматочка ковбаси: рецепт для "лінивих" гурманів

Найсмачніший салат зі шматочка ковбаси: рецепт для "лінивих" гурманів

Улюблена німцями страва

Салати дуже популярні на нашій кухні. Готуються вони просто, а виходять неймовірно смачними. І якщо ви вже дивували близьких та гостей крабовим салатом з плавленим сиром та сухариками, то саме час для нових експериментів.

Сьогодні ми приготуємо незвичайний німецький салат із ковбасою за рецептом life.nv.ua. Таку просту, але ситну страву можна подати й до сімейного обіду чи вечері, і на святковий стіл. Простий у приготуванні салат сподобається всім.

Як приготувати салат з ковбасою

Інгредієнти:

  • картопля — 5 шт.;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • лимонний сік — 2 ст. л.;
  • сіль — 1/3 ч. л.;
  • чорний перець — 1/3 ч. л.;
  • петрушка — пучок;
  • солоні огірки — 5 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • копчена ковбаса — 150 г;
  • гірчиця французька — 1 ч. л.;
  • майонез — 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо до готовності, остуджуємо, чистимо і ріжемо на невеликі кубики. Далі обсмажуємо його з олією та лимонним соком, викладаємо на тарілку і посипаємо сіллю і чорним перцем.
  2. Петрушку нарізаємо дрібно, огірки — півкільцями та викладаємо до картоплі.
  3. Копчену ковбасу та цибулю також ріжемо на невеликі шматочки, відправляємо їх у салат.
  4. Заправляємо страву майонезом та гірчицею, ретельно все перемішуємо та подаємо до столу.

Рекомендуємо пригостити близьких та друзів пікантним салатом з буряків та квашених огірків за рецептом "Телеграфа". Ви приготуєте його з підручних продуктів.

Теги за темою
Німеччина
Джерело матеріала
loader