В ОПОРІ назвали імена віп-агітаторів, які працювали на кандидатів
В ОПОРІ назвали імена віп-агітаторів, які працювали на кандидатів

В ОПОРІ назвали імена віп-агітаторів, які працювали на кандидатів

29 березня.

Віп-агітаторами від кандидата в президенти Юлії Тимошенко були співаки Олександр Пономарьов і Павло Зубров, а за чинного голову держави агітувала співачка Оксана Білозір.

Про це повідомила громадянська мережа ОПОРА у своєму звіті, передає УНН.

"У команді Юлії Тимошенко основними віп-агітаторами, присутність яких спостерігачі ОПОРИ неодноразово фіксували в регіонах в березні 2019 року, були Іван Крулько, Олександр Пономарьов, Леонід Кравчук, Анастасія Приходько, Олександра Кужель, Ніна Матвієнко, Павло Зібров, Володимир Яворівський, Світлана Тарабарова, Борис Тарасюк.

Агітаційні візити на користь кандидата в президенти Петра Порошенка здійснювали Оксана Білозір, Ірина Геращенко, гурт "Козак Систем", Ірина Луценко, гурт "Плач Єремії", Дмитро Павличко", - повідомили в організації.

За даними ОПОРИ, у березні в Україні відчутно пожвавилася передвиборча активність так званих віп-агітаторів.

Беззаперечними лідерами по використанню таких форм агітації є команди Юлії Тимошенко і Петра Порошенка.

Кандидати залучали до агітаційної роботи народних депутатів, колишніх високопосадовців і політиків, народних артистів, творчу інтелігенцію тощо.

В Україні з початку передвиборчої кампанії 25 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Источник материала
Поделиться сюжетом