20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оля Цибульська раптово потрапила в ДТП і показала наслідки
Оля Цибульська раптово потрапила в ДТП і показала наслідки

Оля Цибульська раптово потрапила в ДТП і показала наслідки

Зі знаменитістю трапилась неприємна ситуація

Українська співачка Оля Цибульська, якавипускала незвичну романтичну пісню, налякала підписників фотом частково розбитої машини. Хоча артистка вже багато років керує авто, зірка потрапила в дорожньо-транспортну пригоду.

У своєму інстаграмі співачка оприлюднила світлину, на якій видно її розбиту автівку. Вона поділилась, що в'їхала у металевий паркувальний стовпчик. А все тому, що авто — високе і вона просто не побачила цього дорожнього елементу. Оля зізналась, що така ситуація з нею трапляється вже не вперше.

Водночас Оля повністю розуміє, що вона винна у цій ситуації. Однак, зірку схвилювали навіть не стільки пошкодження авто, як байдужість людей. За словами Цибульської, вже вдруге інші люди бачили, що вона їде прямо у стовпчик, але нічого їй не сказали.

"Це вже вдруге така ситуація, коли я з висоти машини просто не бачу цей металевий паркувальний стовпчик. Перший раз була ситуація, коли прибиральниця з вікна сказала: "Я дивилась і мені було цікаво: наїдете ви, чи ні. А другий раз — був чоловік, який стояв і палив на сходах біля будинку. І він бачив, що я їду прямо на цю деталь, і я її не помічаю, і не крикнув мені", — розповіла співачка.

Виконавиця також поділилась, що через цю ситуацію запізнилась на студію. Також вона закликала людей не бути байдужими один до одного та допомагати. Особливо у такий важкий час, як зараз.

Раніше "Телеграф" писав про кардинальне перевтілення Олі Цибульської. У цьому їй допоміг зірковий візажист Єгор Андрюшин. Співачка виглядала приголомшливо.

Теги по теме
ДТП
Источник материала
Поделиться сюжетом