Не огірками єдиними: такі биті кабачки вийдуть ще смачнішими
Не огірками єдиними: такі биті кабачки вийдуть ще смачнішими

Не огірками єдиними: такі биті кабачки вийдуть ще смачнішими

Чудова закуска у сезон кабачків.

Такою популярною закускою, як биті огірки, уже нікого не здивувати — її давно полюбили за хрусткість і яскравий смак.

Але сьогодні ми пропонуємо дещо інше, не менш цікаве — биті кабачки.

Це легка, освіжаюча страва з пікантною ноткою, яка ідеально підходить до літнього столу.

Як приготувати биті кабачки.

3 середніх кабачки.

Для маринаду:.

1/4 склянки оливкової олії.

2 столові ложки яблучного оцту.

2 ч.

л меду.

2 зубчики часнику через прес.

1 чайна ложка солі.

1/3 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю.

1 столова ложка свіжого базиліку, дрібно нарізаного.

1 столова ложка свіжої кінзи, дрібно нарізаної.

Спосіб приготування:.

1.Нарізати кабачки дуже тонко.

2.Приготувати маринад: змішати олію з іншими інгредієнтами.

3.Полити кабачки маринадом, добре перемішати.

4.Перекласти у герметичний контейнер.

5.Охолодити на ніч перед подачею.

Джерело матеріала
loader
loader